''Zbunjuju me!''

Fanovi ljutiti zbog očite greške u novim nastavcima Seksa i grada: ''Sramota, kako je moguće da to nisu zapamtili?''

Serija ''Seks i grad'' Serija ''Seks i grad'' Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Carrie i Aiden na setu serije And Just Like That - 3 Carrie i Aiden na setu serije And Just Like That - 2 Carrie i Aiden na setu serije And Just Like That - 1 Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 6 Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 5 Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 4 Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 3 Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 2 Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 1 +0 Serija ''Seks i grad'' Galerija

Tek što su izašle nove epizode druge sezone nastavka Seksa i grada ''And Just Like That'', gledatelji su već primijetili veliku grešku u dosljednosti radnje, evo kakvi su komentari.

Izašla je druga sezona nastavka ''Seksa i grada'' ''And Just Like That'', a gledatelji su već primijetili veliku pogrešku u dosljednosti radnje.

U drugoj epizodi pod nazivom ''The Real Deal Harry Goldenblatt '', suprug Harry Goldenblatt Charlotte York kaže da mu je majka preminula prije 10 godina.

Međutim, fanovi nisu zaboravili da je Harry u finalu pete sezone ''Seksa i grada'' otkrio da mu je majka umrla prije nego što je uopće upoznao Charlotte.

Osim toga, Harry je rekao Charlotte i da ne može biti s njom jer je obećao majci da će oženiti židovsku djevojku. Zbog toga se ona preobratila na židovstvo, što je postalo važan dio priče u šestoj i posljednjoj sezoni emitiranoj 2004. godine.

Ove greške razljutile su fanove serije, a ovo su neki od komentara.

"Zar MPK (Michael Patrick King, izvršni producent originalne serije) nije zapamtio da je Harryjeva majka bila mrtva kad su se on i Charlotte upoznali? Nedosljednosti me i dalje zbunjuju", "Potpuni nedostatak dosljednosti me izluđuje", "Sramota. Još je Sarah Jessica Parker izvršna producentica, kako to nije primijetila?" pisali su ljudi na Twitteru.

Inače, nastavak ove slavne serije fanovi su dugo čekali, a po brojnim reakcijama, nove epizode nisu baš oduševile vjerne fanove koji su jedva čekali vidjeti svoje omiljene likove u starim ulogama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja i Ana Gruica - 7 Iris Livaja i Ana Gruica - 2 Iris Livaja i Ana Gruica - 1 Iris Livaja i Ana Gruica - 3 +26 Iris Livaja i Ana Gruica - 4 Celebrity Vruće fotke Iris Livaje: U društvu svima dobro poznate kolegice istaknula svoju seksi stranu i vratila se na početak karijere!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo - 2 Cristiano Ronaldo - 3 Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 +24 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Zanimljivosti Ronaldo se pohvalio tijelom ko remek-djelom, ali u prvi plan pala su njegova stopala, evo i zašto!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene