Kakve promjene!

Ella Dvornik objavila je fotografije svake svoje tjelesne transformacije, evo zašto više neće stati na vagu!

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Alka Vuica i Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +20 Ella Dvornik - 3 Galerija

Ella Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju svojih transformacija prije i poslije treniranja pa otkrila zašto se više ne osvrće na vagu.

Influencerica Ella Dvornik poznata je po svojim fantastičnim tjelesnim promjenama otkako se vratila treninzima. 

Pogledaj i ovo Stela Rade Svi su ludi za ovom pjesmom! Ella Dvornik o hitu naše mlade glazbenice koja nije prošla na Doru: ''Tu definitvno nešto smrdi!''

Na svom Instagram storiju podijelila je tri fotografije svog trbuha na kojima ima različite kilaže, a na onoj gdje ima najviše kila zapravo i najbolje izgleda jer je utrenirana.

Na jednoj ima 58, 5 kila, druga pokazuje 50, a treća 57 kilograma.

"Razlog zašto se više ne obazirem na vagu", poručila je Ella.

Jednom prilikom na društvenim mrežama progovorila je o tome kako želi izgubiti kilograme i izgraditi mišiće.

"Ja istovremeno gubim kile i gradim mišić. Nije mi cilj biti 42 kile s krevetom, prošla su me vremena kad sam mislila da je mršavo super, međutim da bih izgradila tijelo kakvo želim, moram smanjivati i postotak masti u tijelu. To se radi istovremeno. Ja sam daleko od cilja, a cilj nije da budem štapić, cilj je da budem jača", objasnila je tada.

Na profilu je objavila i fotografiju u crno-bijeloj kratkoj haljinici koja je savršeno naglasila njezinu istreniranu liniju, ali i zgodne noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Predivna", "Goriš", "Divno izgledaš", "Profinjena i elegantna", "Pepeljuga", samo su neki od brojnih komentara.

Nedavno je dobila kompliment od pratiteljice vezan uz grudi pa je odlučila progovoriti o svim svojim estetskim operacijama te je objasnila i kakav je oporavak nakon zahvata grudi bio.

"Ma kakvi bezbolan. Bolje mi je bilo nakon carskog reza nego nakon operacije grudi. Ne možeš ni svjetlo upaliti. Meni su ispod mišića implantati. To nije bezbolno, ali najbolje izgleda. 3-4 dana si sasvim nepokretna i onda se odjednom samo digneš i odeš u šoping-centar", objasnila je tada Ella.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin Jelena Perčin i Lana Barić +26 Jelena Perčin i Lana Barić Celebrity Veliko slavlje kod Jelene Perčin: Pohvalila se lijepom vijesti zbog koje joj svi čestitaju!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle - 3 Susan Boyle - 1 Susan Boyle - 4 Susan Boyle - 2 +15 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Nekad i sad Svi je ovakvu pamte, no šokirala je promjenom imidža tijekom posljednjeg pojavljivanja, ali i rastužila jednom vijesti o sebi

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene