Kako vam se čini?

Pogledajte video o našoj Luciji koja se natječe na Izboru za Miss svijeta, neki prizori stvarno oduzimaju dah!

Lucija Begić Lucija Begić Screenshot/Youtube 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Begić Lucija Begić - 2 Lucija Begić Lucija Begić - 5 Lucija Begić - 4 Lucija Begić - 3 Lucija Begić - 1 Lucija Begić, Tihana Harapin Zalepugin Lucija Begić i Dimitrije Popović Iva Loparić Kontek, Raj Kumar Srivastava, Lucija Begić +3 Iva Loparić Kontek, Tomislav Kovačević, NP Plitvička jezera, Lucija Begić i župan Ernest Petry Galerija

Mlada Lucija Begić se uveliko već mjesecima priprema za veliko natjecanje za Miss Svijeta na koje je otputovala u Indiju, a sada je objavljen i spot s kojim će nas predstavljati.

Naša je ovogodišnja predstavnica Lucija Begić već dodirnula tlo Indije gdje je otputovala na veliko svjetsko natjecanje u ljepoti

Direkcija Miss Hrvatske sada je službeno predstavila videorazglednicu s kojom će se Lucija predstaviti na izboru za Miss Svijeta.

Natjecanje se održava u New Delhiju od 18. veljače do 9. ožujka, a mlada Ličanka mjesecima se pripremala za ovaj događaj

Kako vam se sviđa Lucijina promo razglednica?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Lucija će se u nacionalnim plesovima svijeta "Dances of the World" predstaviti u posavskoj narodnoj nošnji. Za humanitarnu aukciju u sklopu organizacije "Beauty with a purpose", koju je prije 50 godina osnovala direktorica Miss World Julia Morley, Lucija će ponijeti sa sobom umjetničku sliku, rad umjetnika Dimitrija Popovića.

Pogledaji ovo Lucija Begić - 1 Zanimljivosti Naša predstavnica poletjela je u New Delhi na 71. Izbor za Miss Svijeta, ispratio ju je i indijski ambasador!

Hrvatska predstavnica se s trenericom Gabrijelom Kvesić pripremala i za kategoriju talent, u kojoj će se predstaviti mažoret plesom.

Luciji je prije puta u Indiju sreću poželjela aktualna Miss Hrvatske 2023. Tomislava Dukić, koja će Hrvatsku predstavljati na 72. Miss svijeta sljedeće godine.

Pogledaji ovo Lucija Begić inMagazin Naša predstavnica na izboru za Miss svijeta otkrila plan za pobjedu, ali i hoće li upečatljiv detalj na njoj u tome pomoći ili odmoći!

Indijski veleposlanik u RH, Njegova Ekselencija Raj Kumar Srivastava, također je prisustvovao eventu povodom Lucijinog odlaska.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 +26 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Celebrity Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić +20 Karmela Vukov-Colić Celebrity Karmela Vukov-Colić pokazala prelijepu kćer i podijelila sretne vijesti: "Budi sretna, najsretnija!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene