Urnebes!

Zgodni Beckham grlio je suprugu argentinske nogometne zvijezde, a ljubomorna Victoria opet je reakcijom pokazala što misli!

Antonela Roccuzzo i David Beckham - 2 Antonela Roccuzzo i David Beckham - 2 Platforma X 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo i Victoria Beckham Antonela Roccuzzo i David Beckham - 1 Antonela Roccuzzo David i Victoria Beckham - 2 David i Victoria Beckham - 1 David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham David Beckham i Sandra Beckham - 3 David Beckham i Sandra Beckham - 2 David Beckham i Sandra Beckham - 1 +19 David Beckham - 7 Galerija

David Beckham grlio je suprugu Lionela Messija Antonelu Roccuzzo, a reakcija ljubomorne Victorije Beckham opet je sve nasmijala.

Lionel Messi odigrao je prvu utakmicu u novom dresu Inter Miamija, kluba čiji je suvlasnik David Beckham. Već u prvoj utakmici ostvario je i gol, a osim njega na terenu, pozornost je krala i njegova supruga Antonela Roccuzzo koja ga je s djecom bodrila na tribinama.

Prije utakmice, Antonela je mahnula Beckhamu, a on je došao do nje i prisno je zagrlio sa smiješkom na licu. Victoria Beckham našla se u blizini pa je također prišla Antoneli i zagrlila je, no ne toliko srdačno kao njezin suprug.

Mnogi su odmah pretpostavili da ovoj modnoj dizajnerici baš i nije bilo drago što je njezin suprug tako prisno pozdravio zgodnu Messijevu suprugu, a Victoria je i inače poznata po ljubomornim izrazima lica kad se ona i David zajedno pojave u javnosti.

Posljednji put to se dogodilo na modnoj reviji na Tjednu mode u Parizu, a baš poput ostalih uzvanika, nove kreacije iz prvih su redova reviju iz čamca pratili i David i Victoria. Par je mobitelima snimao modele koji su prolazili, a kada je ispred njih prolazila slavna manekenka Gigi Hadid, David je naglo spustio mobitel i nije ju snimio. Njegova supruga nastavila ju je snimati, a drugima nije bilo jasno zbog čega je nogometaš ovako postupio. Oni koji ga više prate prisjetili su se skandala iz 2018. godine kada je David gledao u Giginu sestru Bellu Hadid, a da malo više škica sestre Hadid, primijetila je i Victoria te je mu očito zabranila da ih fotografira i promatra.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Biloglav Posljednji ispraćaj Marka Babića - 7 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 6 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 5 +26 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 4 Celebrity Partnerica Marka Babića na njegovom ispraćaju jednom je rečenicom sve rasplakala: ''S tobom je uvijek bila bonaca...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 +21 Lana Klingor Mihić - 2 Celebrity Lana Klingor Mihić u upečatljivom bikiniju pokazala svoje tijelo bez uljepšavanja: "Ma, odlično izgledaš"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene