Znate li vi odgovor?

Ljubitelj kvizova iz Vodnjana bio je na vrhu novčane ljestvice, ali pitanje o kultnom filmu skupo ga je koštalo!

Dalibor Britvić u kvizu Joker - 2 Dalibor Britvić u kvizu Joker - 2 Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Britvić u kvizu Joker - 6 Dalibor Britvić u kvizu Joker - 5 Dalibor Britvić u kvizu Joker - 4 Dalibor Britvić u kvizu Joker - 2 Dalibor Britvić u kvizu Joker - 3 +0 Dalibor Britvić u kvizu Joker - 1 Galerija

Dalibor Britvić je u kvizu Joker odustao na zadnjem pitanju i kući otišao s nagradom od dvije tisuće eura.

Ljubitelj kvizova Dalibor Britvić iz Vodnjana mogao je kući iz kviza Joker ponijeti čak 15 tisuća eura, jer da nije odustao, odgovorio bi točno na posljednje  pitanje.

No, kad je otvorio pitanje odlučio je da ipak neće ponuditi odgovor te je na ljestvici, prema pravilima kviza zbog odustajanja, pao s pet na dvije tisuća eura. Pitanje je glasilo: U koji američki grad ne želite pustiti slonove, jer on nosi nadimak Grad stakla (Glass city)? A) Toledo B) Montgomery C) Portland D) Las Vegas. Da je odabrao odgovarati na pitanje, zaključao bi odgovor A koji je bio točan.

Pogledaji ovo Miroslav Barbir Zanimljivosti On je naš poznati kvizaš, otac sportskog prvaka i glazbenik koji je svirao s najvećim imenima domaće scene, a posebno pamti urnebesnu situaciju sa Željkom Bebekom!

S Daliborom je u pratnji bio prijatelj Davor. U pomoć je kao superjoker uskočio na dva pitanja. Netočno mu je ponudio odgovor na pitanje: Sjeli ste u talijanski kafić i naručili ste affogato. Što ste zapravo naručili? A) vrući espresso i sladoled B) ledenu kavu i sladoled C) capuccino s keksima D) toplu čokoladu i tiramisu. Davor je pogađao da se radi o odgovoru C) capuccino s keksima, a zapravo je točan odgovor bio A) vrući espresso i sladoled.

Uspješniji je bio na pitanju: Na jugozapadu Engleske zovu ga 'majmunovom stražnjicom', a enciklopedije ga znaju i po imenu Mespilus germanica. O kojem velikom grmu govorimo? A) hortenzija B) mušmula C) hibiskus D) kalistemon Svom je prijatelju sugerirao da se radi o B) mušmuli, što je bilo točno.

Pogledaji ovo Marko Orešković - 2 Zanimljivosti Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

Iako je na desetom pitanju bio na vrhu novčane ljestvice, netočnim odgovorom izgubio je jednog preostalog jokera i pao dvije razine niže. Koji je film iz 1981., višestruki dobitnik nagrade Oscar, djelomično financiran sredstvima koje je osigurao zlosretni Dodi Fayed koji je preminuo u prometnoj nesreći s Lady Di? A) Otimači izgubljenog kovčega B) Ljetnikovac na zlatnom jezeru C) Artur D) Vatrene kočije. Natjecatelj je zaključao odgovor A, no točan odgovor bio je D) Vatrene kočije.

Jeste li vi znali odgovor?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Novu uzbudljivu epizodu ''Jokera'' ne propustite već sutra od 18 sati na Novoj TV!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Elle Dvornik Ella Dvornik Stan Elle Dvornik Ella Dvornik i Severina +25 Ella Dvornik Celebrity Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie +11 Princeza Eugenie Zanimljivosti Veliki ožiljak na leđima princeze zasjenio je kraljevsko vjenčanje, a ona je namjerno htjela pokazati uspomenu na strašno iskustvo iz djetinjstva

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene