Žestoke kritike!

Dobro poznato ime ponovno će predstavljati Švedsku na Euroviziji, a fanovi Eurosonga ljuti su na Hrvatsku: ''Nemaju sluha!''

Loreen - 4 Loreen - 4 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Loreen - 14 Loreen - 13 Loreen - 12 Loreen - 11 Loreen - 10 Loreen - 9 Loreen - 8 Loreen - 7 Loreen - 6 Loreen - 5 +11 Loreen - 3 Galerija

Lorine Zineb Nora Talhaoui, poznatija kao Loreen s pjesmom ''Tattoo'' predstavljat će Švedsku u svibnju na Eurosongu u Liverpoolu.

Već dobro poznata Loreen, odnosno Lorine Zineb Nora Talhaoui , pjevačica je koja će ponovno predstavljati Švedsku na izboru za Euroviziju u Liverpoolu.

Pogledaj i ovo Loreen Tko je Loreen? Jedina je uspjela dva puta osvojiti Eurosong, a malo je nedostajalo da se na natjecanju ni ne pojavi!

Švedska je jedna od posljednjih zemalja koja je odabrala svoju pjesmu koja će se natjecati, a otkako se pročulo da će među konkurencijom biti Loreen, građani Švedske odavno su poželjeli da ih ponovno predstavlja upravo ona.

Međutim, o tome nisu odlučivali samo oni. Hrvatska je bila jedna od osam zemalja čiji su žiriji glasali na švedskom izboru za predstavnika na Eurosongu (Melodifestivalen). Od tih osam zemalja Hrvatska je bila jedina čiji žiri pobjednici Loreen nije dao 12 bodova.

Hrvatski žiri Loreen je dao 8 bodova, dok su 12 bodova dali 17-godišnjem Theozu, koji je izveo pjesmu Mer av dig.

Fanovi Eurosonga brzo su počeli ismijavati hrvatski žiri te rekli da nemaju sluha.

"Jedino Hrvatska nema ukusa, vidim. A sudeći po pjesmi koju oni šalju na Eurosong, ni ne čudi me", "Hrvati, jeste vi gluhi?", "Hrvatska se očito ove godine odlučila zezati s Eurosongom na svim razinama", "Hrvati, jeste vi ok?", "Ne čudi me s obzirom na to kakvo smeće šalju u Liverpool", "Imaju obraza nakon što su odabrali onaj kaos od pjesme, tu zemlju treba 'cancelati'", pisali su fanovi Eurosonga na Twitteru.

''U pjesmu ''Tattoo'' unijela sam cijelu sebe, bez zadrške. Bila sam uključena u proces stvaranja skladbe, koju sam prilagodila sebi i onom što želim pokazati publici. Ovom pjesmom želim poručiti da svi moramo pronaći nadu u ovom kaotičnom svijetu, da se moramo fokusirati na sebe i pronaći u sebi unutarnju snagu'', rekla je Loreen o pobjedničkoj pjesmi.

Podsjetimo, Loreen je 2012. godine Švedsku s pjesmom ''Euphoria'' odvela do pobjede te je vrlo brzo postala hit koji se još dan danas pjevuši kada se spomene ovo natjecanje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukičević - 1 Lidija Vukićević i sestra Marina +27 Lidija Vukičević - 5 Celebrity Violeta iz ''Boljeg života'' otkrila zašto se nakon razvoda više nije udavala: ''Kad čujem žene da tako govore, postavljam sljedeće pitanje''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić i supruga Sejda - 2 Halid Bešlić i supruga Sejda - 1 Sin Halida Bešlića Dino Bešlić - 4 Sin Halida Bešlića Dino Bešlić - 3 +27 Sin Halida Bešlića Dino Bešlić - 2 Celebrity Suprugu i sina Halida Bešlića rijetko viđamo u javnosti, a uz pjevača su proživjeli najteže trenutke života!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene