Kralj ga je primijetio

Snimatelj velike televizijske kuće izbačen s krunidbe jer je pokušavao napraviti nešto što je bilo strogo zabranjeno!

Kralj Charles III. Kralj Charles III. Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. Camilla Parker Bowles i princ Charles kralj Charles III. i kraljica Camilla - 1 Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles - 2 Krunidba kralja Charlesa III. - 3 Krunidba kralja Charlesa III. - 2 Krunidba kralja Charlesa III. - 5 +21 Krunidba kralja Charlesa III. - 4 Galerija

Kralj Charles budnim je okom primijetio snimatelja koji je pokušao zabilježiti najsvetiji dio ceremonije, evo što se dalje dogodilo.

BBC-jevu zaposleniku navodno je bio zabranjen pristup kraljevoj krunidbi nakon što ga je monarh primijetio kako pokušava snimiti jedan od tajnih dijelova ceremonije tijekom proba. 

Pogledaj i ovo Jonathan Thompson na krunidbi kralja Charlesa ukrao show Svi se pitaju tko je zgodni frajer u kiltu koji se nije odvajao od kralja Charlesa, a ovo nije prvi put da je zaludio žene!

Britanski mediji pišu da je kralj Charles III. u petak krajičkom oka vidio snimatelja kako potajno snima sveto pomazanje.

Tada je interveniralo osiguranje i udaljilo snimatelja, koji je bio suspendiran s dužnosti tijekom cijelog vikenda, prenosi The Sun.

Čovjek je odlutao sa svog službeno dodijeljenog mjesta i viđen je kako se mota pored ekrana s četiri ploče iza kojeg se odvija sveto pomazanje, a nosio je mobitel usmjeren prema kralju.

Rečeno je da je BBC-jev voditelj na licu mjesta potom poderao muškarčevu akreditaciju. Nazvavši to ponižavajućim gafom za TV kuću, izvor je rekao: ''Charles je uočio snimatelja kako ga pokušava snimiti tijekom prolaska kroz najosjetljiviji dio ceremonije. Tip s BBC-ja izgledao je nemirno dok je vrebao pogled na zaslone na koje je usmjerio svoj mobitel. Imao je ovlašteno mjesto u opatiji.''

''Krajnje je neregularno da bilo koji novinar u ovakvim okolnostima napusti svoje mjesto. I duboko je zabrinjavajuće misliti da bi pokušavao snimiti dragocjene trenutke namjerno skrivene od pogleda javnosti'', dodao je izvor.

Pomazanje vladara najsvetiji je dio ceremonije krunidbe. Kao što je bio slučaj s krunidbom njegove majke 1953., kraljevo pomazanje koje je obavio nadbiskup Canterburyja također je bilo skriveno od promatrača. Kako bi se osigurala najveća privatnost tijekom te svete pojave, tijekom krunidbe Charlesa korišten je zaslon kako bi se osiguralo da se pomazanje primjereno poštuje.

Crvena platna sa stablima od 56 listova prekrila su kraljevski stolac i pomazanje tijekom krunidbe prošlog vikenda, koju su pratili milijuni ljudi diljem svijeta.

Prvo se šuškalo kako će Charles ipak prikazati ovaj trenutak, ali ocijenjeno je da je cijeli postupak pomazanja glave, prsa i ruku preintiman za prikazivanje na malim ekranima te je ipak drugačije emitiran.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 3 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 3 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 2 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 1 +20 Princ William Celebrity Kate Middleton jednim je potezom rastopila sve, pogledajte što je učinila kada je vidjela djevojčicu koja plače zbog nje

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +30 Severina - 2 Celebrity Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene