ukrao show

Svi se pitaju tko je zgodni frajer u kiltu koji se nije odvajao od kralja Charlesa, a ovo nije prvi put da je zaludio žene!

Jonathan Thompson na krunidbi kralja Charlesa Jonathan Thompson na krunidbi kralja Charlesa Afp 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan Thompson na krunidbi kralja Charlesa Jonathan Thompson na krunidbi kralja Charlesa Jonathan Thompson na krunidbi kralja Charlesa Jonathan Thompson na krunidbi kralja Charlesa Jonathan Thompson na krunidbi kralja Charlesa Jonathan Thompson na krunidbi kralja Charlesa Jonathan Thompson i kraljica Elizabeta II. Jonathan Thompson i kraljica Elizabeta II. Krunidba kralja Charlesa - 1 Krunidba kralja Charlesa - 2 +9 Krunidba kralja Charlesa - 3 Galerija

Na krunidbi kralja Charlesa pozornost je ukrao njegov zgodni pomoćnik, bojnik Jonathan Thompson, koji je već ranije svojom pojavom zaludio žene.

Zgodni konjušar kralja Charlesa III., bojnik Jonathan Thompson, osvojio je simpatije javnosti na krunidbi u subotu.

Pogledaj i ovo Kralj Charles Teški dani Osoba blisku kralju otkrila nove detalje o njegovu stanju, zbog nečega je posebno frustriran: "Razumije sve, ali..."

Thompson je nosio svečanu odoru s kiltom i koračao je odmah iza Charlesa te je tijekom ceremonije cijelo vrijeme bio uz njega, pa ga nije bilo teško primijetiti.

39-godišji vojni časnik, koji je među prijateljima poznat kao Johnny, zaludio je kraljevske fanove diljem svijeta i njegove fotografije preplavile su društvene mreže.


"Moja nova simpatija", "Je li još netko primijetio zgodnog frajera u kiltu na krunidbi?", "Bojnik Jonathan Thompson je razlog zbog kojeg gledamo krunidbu", "Baš je meden", neki su od brojnih komentara na račun naočitog pomoćnika kralja.

Thomspona su kraljevski fanovi primijetili i dok je radio za pokojnu kraljicu Elizabetu II., a nakon njihova zadnjeg zajedničkog pojavljivanja na TikToku je dobio nadimak "bojnik melem za oči".


Iako je skupio vojsku obožavateljica, bojnik Thomspon je u sretnom braku s marketinškom stručnjakinjom Caroline, s kojom ima dvoje djece, piše Daily Mail.

Njegova suradnja s kraljevskom obitelji traje već godinama, a neke od dužnosti su mu pomaganje kralju i ostalim članovima kraljevske obitelji te briga o kraljevskim kočijama i automobilima koje se koriste za svečane ceremonije. Prije nego što je promaknut u dvoranina služio je kao zaštitar kraljice Elizabete.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte i princ George - 8 Princeza Charlotte i princ George - 7 Princeza Charlotte i princ George - 5 Princeza Charlotte i princ George - 4 +25 Princeza Charlotte i princ George - 3 Celebrity Maleni George i Charlotte uživali su u provodu s roditeljima, ali jedna stvar baš je sve razočarala!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa III. - 4 Krunidba kralja Charlesa III. - 1 +27 Krunidba kralja Charlesa III. Zanimljivosti Pogledajte snimku jezivog lika primijećenog na krunidbi, tjera strah u kosti: "Ovo nije dobar znak"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene