misterij je riješen!

Zna se tko je jezivi lik primijećen na kraljevskoj krunidbi, a koji je utjerao strah u kosti onima koji su ga uočili!

Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Screenshot/Platforma X 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa III. Krunidba kralja Charlesa III. - 1 Krunidba kralja Charlesa III. - 2 Krunidba kralja Charlesa III. - 3 Krunidba kralja Charlesa III. - 4 Krunidba kralja Charlesa III. - 5 Krunidba kralja Charlesa III. - 6 Kralj Charles, krunidba, kočija +21 Krunidba kralja Charlesa Galerija

Misteriozna figura koja se nakratko pojavila na krunidbi kralja Charlesa postala je hit na društvenim mrežama, a sada se saznalo i o kome je točno riječ.

Na društvenim mrežama pojavio se video s najpraćenijeg događaja na svijetu - krunidbe kralja Charlesa III. u kojem su obožavatelji usred ceremonije primijetili jezivog prolaznika u Westminsterskoj opatiji.

Pogledaj i ovo Kralj Charles i Kate Middleton njegova miljenica! Kralj Charles izgradio je poseban odnos sa snahom Kate, o kojem najbolje govori način na koji je oslovljava

Naime, riječ je o sablasnom liku koji je hodao pokraj  vrata opatije noseći u tamnoj odjeći i s predmetom koji je izgledao kao kosa za travu.

"Je li još netko primijetio kosca u Westminsterskoj opatiji na krunidbi?" pitali su se mnogi uz video, koji je dosad skupio više od 225 tisuća pregleda.

U komentarima se našla hrpa teorija i smiješnih komentara, a većina njih je tvrdilakako je riječ i anđelu smrti te da taj lik nikako ne može biti dobar znak. 

No, misterij je napokon riješen i za Newsweek su iz Westminsterske opatije objasnili kako je riječ o članu zajednice opatije koji pomaže u vjerskim službama, ali nije dio svećeništva. Čini se kako je tajanstveni lik ipak samo radio svoj posao te nije nitko zloban.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +25 Meghan Markle Celebrity Evo kako je Meghan Markle provela krunidbeni vikend, snimljena je bez Harryja, koji joj je dojurio iz Londona

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor - 1 Survivor - 2 Survivor - 3 Survivor - 4 +30 Survivor zajednička večera - 5 inMagazin Okupani, siti i sređeni: Crveni i plavi tim iz Survivora nakon dva mjeseca kreću u zajednički život!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene