sad tek slijedi show!

Okupani, siti i sređeni: Crveni i plavi tim iz Survivora nakon dva mjeseca kreću u zajednički život!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor - 1 Survivor - 2 Survivor - 3 Survivor - 4 Survivor zajednička večera - 5 Survivor zajednička večera - 6 Survivor zajednička večera - 7 Survivor zajednička večera - 8 Survivor zajednička večera - 9 Survivor zajednička večera - 10 +24 Survivor zajednička večera - 11 Galerija

Gubitak crvenog tima u igri za plemenski imunitet otvorio je pukotine u njihovim odnosima, a najglasniji u kritikama bio je Kalu. Eliminacijska igrom Lazar je napustio otok, a tjedan je za preostale kandidate završio na najbolji mogući način. Dobili su priliku istuširati se prvi put nakon 2 mjeseca i zasjati u neprepoznatljivom izdanju prije početka zajedničkog života.

Plavi su prošlog tjedna napokon odnijeli pobjedu u najvažnijoj igri.

Pogledaj i ovo Marina Ivić Pivalica, Survivor - 6 neizvjesno razdoblje Marina iz Survivora prisjetila se teškog životnog perioda: "Ta prva godina njegova života bila je užasno stresna!''

"Leo uspio uzeti zastavicu s Markovih leđa...dugo dugo vremena plavi osvajaju totem plemenskog imuniteta", kazao je Mario Mlinarić.

Čini se da je rješavanje nesuglasica u plavom timu donijelo veće šanse za ujedinjenje kandidata i otvorilo mogućnosti za pobjede.


"Baš smo se smijali, šalili, razgovarali i evo, ta pozitivna energija nas je samo gurala i rollercoaster je išao gore", rekao je Leo.

Plemensko vijeće koje je uslijedilo, razotkrilo je neke odnose u crvenom timu. O svemu se očitovao Kalu, koji je Marka i Bojana optužio da su glumci.

"Odlično znaju kako se igra ova igra...totalno drugačije", izjavio je Kalu.

Očekivano, Kalu je završio u eliminacijskoj igri, kao i Lazar. U plavom timu, za ostanak u igri morali su se boriti Denis i Leo.

U izazovu balansiranja na samom kraju izgubio je Lazar.

"Nakon cijelog ovog šou što sam proživio...što zamislim", komentirao je Lazar.

U idućoj fazi Survivora dolazi do spajanja timova, a kako bi dolično obilježili početak zajedničkog života, kandidati su dobili priliku oprati se u čistoj vodi prvi put nakon duga dva mjeseca.

"Oko mene su palme, oblaci...i ja mirišem hehe", čudio se Kalu.

Okupani, sa svježim frizurama i toplim obrokom u trbuhu, završio je tjedan za kandidate u Survivoru. Kako će izgledati njihov zajednički život, ne propustite pogledati večeras u 22.15 na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene