neizvjesno razdoblje

Marina iz Survivora prisjetila se teškog životnog perioda: "Ta prva godina njegova života bila je užasno stresna!''

Marina Ivić Pivalica, Survivor - 6 Marina Ivić Pivalica, Survivor - 6 Nova TV 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Ivić Pivalica, Survivor - 1 Marina Ivić Pivalica, Survivor - 2 Marina Ivić Pivalica, Survivor - 3 Marina Ivić Pivalica, Survivor - 4 Marina Ivić Pivalica, Survivor - 5 Marina Ivić Pivalica, Survivor - 7 Marina Ivić Pivalica, Survivor - 8 Marina Ivić Pivalica, Survivor - 9 Marina Ivić Pivalica - 1 Marina Ivić Pivalica - 2 +10 Marina Ivić Pivalica - 3 Galerija

Marina Ivić Pivalica iz showa "Survivor" kaže da je prvu godinu sinova života provela u stresu, tuzi i neizvjesnosti zbog loših dijagnoza liječnika.

Trenerica fitnesa i diplomirana fizioterapeutkinja iz Splita Marina Ivić Pivalica jedna je od natjecateljica showa "Survivor", a na prijavu ju je nagovorio njezin šestogodišnji sin Gabrijel.

Pogledaj i ovo In Magazin: Survivor - 6 njih tek čekaju problemi Denis je na teži način naučio da su ozljede u Survivoru realnost, no to ga nije spriječilo da pokvari tjedan crvenom timu!

Prije ulaska u show Marina nam je otkrila da će joj upravo razdvojenost od Gabrijela najteže pasti, a prisjetila se i teškog razdoblja nakon sinova rođenja.

"Kako sam imala jako težak porod, tako je on završio s krvarenjem na mozgu i prva dijagnoza bila je izrazito loša. Rečeno mi je da dijete ima drugi stupanj krvarenja na mozgu, zbog kojeg će potencijalno imati neki stupanj retardacije. Ta prva godina njegova života bila je užasno stresna, tužna i neizvjesna za mene. S obzirom na to da sam fizioterapeut, jako puno sam s njim vježbala kod kuće te ga vodila na vježbice u bolnicu, a na posljednjem pregledu kod fizijatra zaključeno je da će biti sve u redu s njim jer su psihomotoričke vještine u skladu s dobi djeteta. Mislim da smo zbog toga toliko povezani", ispričala nam je Marina.

"Ne postoji ništa teže za mene od razdvojenosti od Gabrijela. Inače sam jako emotivna osoba, a emocije prema njemu sada su najveće, on je muškarac mog života. On je početak mog života, nešto najljepše što mi se dogodilo u životu, moje sve", poručila je tada.

Iako joj nije uvijek bilo lako, Marina kaže i da u svom životu danas ne bi ništa mijenjala.

"Ne bih ništa napravila drugačije. Sve ima svoje zašto je trebalo biti tako. Nisam osoba koja će žaliti za nečim, zato pokušavam činiti sve da ne žalim ni za čim. Sve dobre i loše stvari dogodile su mi se s razlogom, zato sam danas ovakva kakva jesam i zadovoljna sam sa sobom. Svojim najvećim uspjehom smatram što sam rodila svojeg anđela Gabrijela", zaključila je Marina, koja bi, u slučaju pobjede u "Survivoru", novčanu nagradu potrošila na unapređenje svojeg posla, ali i na obećani poklon sinu.

"Gabrijelu sam obećala dječji quad i to moram ispoštovati", otkrila nam je.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey i Woody Harrelson u Hrvatskoj - 1 Matthew McConaughey i Woody Harrelson u Hrvatskoj - 2 Matthew McConaughey i Woody Harrelson u Hrvatskoj - 3 Matthew McConaughey i Woody Harrelson u Hrvatskoj - 4 +16 Matthew McConaughey i Woody Harrelson Celebrity Holivudski miljenici nakon 53 godine otkrili da su možda braća, a prošlo ljeto uživali su na odmoru u Hrvatskoj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač i Goran Mandić - 2 Sonja Kovač - 2 +25 Sonja Kovač - 4 Celebrity Sonja Kovač pola milijuna ljudi počastila fotkama u seksi donjem rublju: "Instagram gori!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene