Kakva večer!

Adele se zarumenjela zbog muškarca kojeg je jedva čekala upoznati, a onda je baš od njega doživjela fantastično iznenađenje!

Adele i Dwayne Johnson - 1 Adele i Dwayne Johnson - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Adele i Dwayne Johnson - 9 Adele i Dwayne Johnson - 7 Adele i Dwayne Johnson - 3 Adele i Dwayne Johnson - 1 Adele i Dwayne Johnson - 2 Adele i Dwayne Johnson - 4 Adele i Dwayne Johnson - 5 Adele i Dwayne Johnson - 6 Adele i Dwayne Johnson - 8 Adele - 3 +20 Adele - 2 Galerija

Pjevačica Adele doživjela je pravo iznenađenje na dodjeli nagrade Grammy te upoznala svog omiljenog glumca Dwaynea Johnsona.

Adele je na dodjeli nagrada Grammy 2023. u Los Angelesu u Kaliforniji dobila iznenađenje života od voditelja Trevora Noaha.

Pogledaj i ovo Adele Nije baš za svakog Adele razbjesnila obožavatelje svojim novim potezom i idejom, nikome nije jasno zašto to radi: "Popravi to!"

Dok je zabavljao publiku tijekom svog uvodnog monologa, 38-godišnji komičar prišao je stolu 34-godišnje pjevačice kako bi dao dugo očekivani uvod.

''Osoba koju je Adele oduvijek željela upoznati je Dwayne Johnson... Saznao sam da je i on tvoj veliki obožavatelj'', rekao je pjevačici.

Unatoč zadirkivanju da nema Dwaynea Johnsona na dodjeli, Noah je Adele otkrio da je s njim netko tko se zove The Rock.

Nakon što je iznenađeno uhvatila svog dečka Richa Paula za rame, Adele je brzo ustala i primila veliki zagrljaj glumca koji se pojavio pokraj nje iz publike.

Dvojac se nastavio grliti, a pjevačica nije skidala osmijeh s lica.

Publika je pljeskala, a Noah se našalio: ''Vas dvoje se upoznajte, mi moramo nastaviti s predstavom.''

Kasnije tijekom večeri, Adele je primila i svoj 16. Grammy za pop solo izvedbu, a nagradu joj je također uručio Dwayne. Adele se onda rasplakala nakon što je nagradu posvetila svom sinu kojeg dijeli s bivšim suprugom Simonom Koneckijem. Nakon toga, zahvalila je i svom dečku Richu Paulu kojeg je skrivala mjesecima, a sada pokazuje svoju ljubav prema njemu i čini se da je sretnija nego ikad.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Dubravka Cetinski - 1 In Magazin: Dubravka Cetinski - 2 In Magazin: Dubravka Cetinski - 3 In Magazin: Dubravka Cetinski - 4 +17 In Magazin: Dubravka Cetinski - 5 inMagazin Supruga Tonyja Cetinskog prvi put javno o moždanom udaru koji je doživjela: ''Dva dana prije toga osjećala sam simptome, koje sam zanemarila...''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 3 Elsa Pataky - 4 Elsa Pataky - 2 Elsa Pataky - 5 +22 Elsa Pataky - 6 Celebrity Svi se dive figuri 46-godišnje glumice, u dvodijelnom kupaćem kostimu bilo je nemoguće ne zamijetiti je!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene