Njoj nije hladno

Žanamari samo u bodiju uskočila u snijeg, fanovi se ozbiljno zabrinuli: ''Pokrij guzu, prehladit ćeš se!''

Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 1 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 11 Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +23 Žanamari Perčić Galerija

Žanamari Perčić u bodiju je zauzela zanimljivu pozu te istaknula guzu, pratitelji se zabrinuli da će se prehladiti.

Žanamari Perčić iskoristila je zimsku idilu te objavila novu fotografiju u snijegu ispred jednog jezera.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

Samo u crnom bodiju s dugim rukavima, Žanamari je čučnula i istaknula svoju stražnjicu, a na nogama je nosila sada popularne čizme koje su je grijale na ovim niskim temperaturama.

Osim guze do izražaja je došao i dekolte, ali, iako su neki bili oduševljeni njenom ljepotom, mnogi fanovi u komentarima su se zabrinuli da će se pjevačica prehladiti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

''Čuvaj guzu, prehladit ćeš ju'', ''Nemoj mi se razbolit, pokrij bubrege'', pisali su joj brižni pratitelji.

U komentarima joj se javila i Kaya Ostojić koja trenutno puni naslovnice regije jer je uhvaćena u jednom klubu s našim tenisačem Bornom Ćorićem.

''Kakva si ju'', napisala joj je Kaya uz emotikone vatrica i srca.

Žanamari na Instagramu prate 194 tisuće vjernih pratitelja, među kojima su i brojni stranci, te svakodnevno objavljuje izazovne fotografije i iz teretane ili i u elegantnim izdanjima, u kojima svoje obožavatelje ostavlja bez teksta.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 7 Novak i Jelena Đoković - 6 Novak i Jelena Đoković - 5 Novak i Jelena Đoković - 4 +27 Novak i Jelena Đoković - 3 Celebrity Pogledajte luksuznu vilu Novaka Đokovića koja svojom veličinom ostavlja bez teksta, tenisač je pazio na svaki detalj!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan i Aki Rahimovski In Magazin: Kristijan Rahimovski +0 Aki Rahimovski - 4 Celebrity Kristijan Rahimovski na tužnu se godišnjicu prisjetio oca videom koji tjera suze na oči: ''Borim se, uzalud...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene