Zanimljivo!

Vlatka Pokos pokazala noge u opako kratkoj haljini, a usput i najavila što sprema: ''Uskoro...''

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 8 Vlatka Pokos - 5 +17 Vlatka Pokos - 6 Galerija

Vlatka Pokos objavila je fotografiju u poslovnom izdanju pa se pohvalila kako radi na snimanju novih pjesama.

Vlatka Pokos objavila je zavodljivu fotografiju na svom Instagram storiju i pratiteljima otkrila što priprema.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Naime, pozirala je u ultrakratkoj sako haljinici na koju je kombinirala visoke crne čizme na petu, a do izražaja su posebno došle njezine zgodne noge. Valovi u kosi i lagani make up, savršeno su se uklopili u cijelokupni izgled. 

"Nove pjesme stižu uskoro", napisala je Pokos.

Vlatka se ovih dana pohvalila i svojom novom, "hladnijom" nijansom plave boje kose za nadolazeće jesensko vrijeme, dok je pozirala u bijeloj poslovnoj haljini, koja je istaknula njezinu zgodnu liniju, a na to je kombinirala crne skupocjene salonke i torbicu. Valovita frizura i crne sunčane naočale dodatno su podignule cijeli stajling.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Zagreb/Split (@vlatkapokos)

Donedavno je živjela u Kanadi, a onda je u Hrvatsku došla kako bi bila dio ekipe popularne emsije  "Ples sa zvijezdama" gdje je ispala u drugoj epizodi, a kako kaže to joj je bilo jedno od ljepših životnih iskustava.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +26 Nives Celzijus - 6 Celebrity Pored ovakvog dekoltea teško je bilo Nives gledati u oči, njene bujne grudi bile su u nikad krupnijem planu!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 7 Stjepan Vukadin - 6 Stjepan Vukadin - 4 Damir Tomljanović, Melkior Bašić, Stjepan Vukadin - 5 +22 Stjepan Vukadin - 1 Celebrity Član žirija omiljene kulinarske emisije objavio fotografiju svog favorita: ''Ja nešto slađe odavno nisam vidjela!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene