''Profinjena, graciozna, idol''

Dekolte Sandre Bagarić jednog je pratitelja toliko oduševio da joj nije mogao prestati davati komplimente!

Sandra Bagarić Sandra Bagarić Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić +4 Sandra Bagarić Galerija

Sandra Bagarić pohvalila se novom fotografijom na svom Instagramu pa istaknula dekolte koji je samo dodatno podigao dozu njene elegancije.

Naša operna pjevačica i jedna od omiljenih poznatih osoba u Hrvatskoj Sandra Bagarić pohvalila se novom fotografijom na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić - 1 Zdravo tijelo i duh! Sandra Bagarić pokazala je kako održava formu, predivan pogled na okoliš odmah ju je motivirao za vježbanje!

Bagarić je objavila selfie iz backstagea prije mjuzikla koji odrađuje, a na predstavi nastupa u crvenoj haljini koja ističe njen bujni dekolte.

Iako otvorena, haljina je samo dodatno podigla Sandrinu eleganciju i profinjenost, a s time su se složili i pratitelji u komentarima pa je nahvalili.

''Koja elegancija, profinjenost, gracioznost, uživancija. Najljepša Hrvatica, dama, žena, majka, kraljica, moj idol, uzor'', samo se nastavljao niz jednog njenog obožavatelja.

''Divna gospođa'', napisao je drugi pratitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bagarić (@sandra_bagaric)

Inače, Sandra je u sretnom braku s pijanistom Darkom Domitrovićem, a njih dvoje imaju jednu od zanimljivijih ljubavnih priča među domaćim parovima.

Naime, Darko je Sandri predavao na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled, te ga je kasnije sama i zaprosila.

"Čim sam ga ugledala, znala sam da je on moja srodna duša i shvatila sam, da nisam, da on mene ni dan-danas ne bi zaprosio. Kleknula sam, radila predstavu, prije svega da sebe zabavim. Da nije bilo toga, ne bi se imali čega sjećati", ispričala je jednom prilikom Sandra za IN Magazin.

Vjenčali su se 1997., nakon pet i pol godina veze, a zajedno imaju sinove Marka i Lovru.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Floor Jansen - 1 Floor Jansen - 2 Floor Jansen - 3 Floor Jansen - 4 +11 Floor Jansen - 5 Celebrity Popularna pjevačica podijelila vijest koja je zabrinula njezine fanove: ''Želim gledati kćer kako raste...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ljuba Stanković Ljuba Stanković - 9 Ljuba Stanković - 8 Ljuba Stanković - 7 +24 Ljuba Stanković - 6 Celebrity Sjećate se malog Ljube kojeg je proslavio hit sa Sevkom? Pogledajte kako sada izgleda ova mala zvijezda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene