Spreman je na sve

Usprkos velikom riziku da se ne vrati u obitelj, Harry je odlučan oko detalja koje sprema iznijeti u javnost!

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Naslovnica knjige Spare princa Harryja Princ Harry Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry Princ Harry Prinčevi Harry i William Prinčevi Harry i William - 1 Prinčevi Harry i William - 2 Prinčevi Harry i William - 3 +21 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Galerija

Princ Harry dijelove svoje autobiografije nije mijenjao unatoč smrti kraljice, a spreman je i na veliki rizik.

Kontroverzni naslov za autobiografiju princa Harryja bio je njegov vlastiti izbor i nije mijenjao odluku od kraljičine smrti, rekao je prijatelj njegove supruge Meghan Markle Omid Scobie.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Knjiga vojvode od Sussexa pod nazivom ''Spare'' što bi se moglo prevesti kao ''rezervni'' ili ''slobodan'' trebala bi biti objavljena 10. siječnja.

Pišući u svojoj kolumni za Yahoo, Omid Scobie rekao je da je izbor naslova za njegovu knjigu napravio upravo princ Harry još na počecima pisanja knjige.

Također je dodao i da nije bilo prepisivanja ili uređivanja u zadnji čas'nakon što je kraljica umrla, a da je vojvoda umjesto toga dovršio rukopis knjige gotovo pet mjeseci prije njezine smrti.

Princ Harry će međutim spomenuti smrt svoje bake na početku svoje knjige.

Međutim, iako je bilo objavljeno da tom knjigom stvara veliki rizik da mu kraljevska obitelj zauvijek zabrani povratak, Harry će knjigu objaviti.

Članovi obitelji nisu znali kako će knjiga biti naslovljena sve do službene potvrde, a njezina verzija na španjolskom jeziku još je oštrija, jer je dobila podnaslov "En La Sombra", iliti "U sjeni".

Izdavači su uoči izlaska memoara jasno su dali do znanja da Harry neće bježati od osjetljivih tema, kao što je primjerice bila odluka obitelji da potakne njega i njegovog starijeg brata princa Williama da hodaju iza lijesa svoje majke Diane.

Također bi mogao otkriti tko je rasistički komentario njegovog sina Archieja, rasvijetliti njegov napet odnos s ocem te probleme koje ima s Williamom.

Međutim, točan sadržaj će se vjerojatno držati u strogoj tajnosti, a pomoćnici iz palače otkrili su da nijednom članu kraljevske obitelji nije ponuđena prilika da vidi bilo koji dio knjige prije objave.

Kad je u srpnju 2021. godine objavljen ugovor s izdavačkom kuća, samo je kraljica Elizabeta o tome bila unaprijed upozorena.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Hugo - 1 Nicole i Hugo - 2 Nicole i Hugo - 3 Nicole i Hugo - 5 +1 Nicole i Hugo - 6 Celebrity Na Eurosongu je nastupala sa Zdravkom Čolićem, borila se s teškim bolestima, a u smrt ju je odvela nespretna okolnost

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Andrew Shue - 10 Andrew Shue - 6 Andrew Shue - 5 Andrew Shue - 6 +12 Andrew Shue - 4 Nekad i sad Zvijezda ''Melrose Placea'' zavodila je 90-ih preko malih ekrana, a ova mu uloga isprva nije ni bila namijenjena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene