neobičan prizor

Isklesano tijelo zgodnog glazbenika palo u drugi plan pored čudnog kupaćeg koji je nosila njegova slavna supruga

Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Nicole Kidman i Keith Urban - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 4 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 Nicole Kidman i Keith Urban - 6 Nicole Kidman - 5 Nicole Kidman - 6 Nicole Kidman - 4 Nicole Kidman - 2 Nicole Kidman - 3 +17 Nicole Kidman - 6 Galerija

Nicole Kidman i Keith Urban uživali su u toplim sunčevim zrakama, a svima je za oko zapela sjajna Keithova figura.

Glumica Nicole Kidman i njezin suprug Keith Urban uhvaćeni su na plaži u Sydneyju dok su upijali sunčeve zrake te se šetali plićakom.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Prelijepa čestitka! Poznata holivudska glumica i pjevač proslavili 16. godišnjicu braka, čestitala mu nikad viđenom fotografijom s vjenčanja!

Paparazzi su im nakratko prekinuli uživanje, a svima je za oko zapela nevjerojatna Keithova figura s 55 godina.

Glazbenik je pokazao svoje tetovaže i čvrsto tijelo u kupaćim hlačama, dok je Nicole nosila jednodijelni kupaći kostim s dugim rukavima te se od sunca zaštitila šeširom i sunčanim naočalama.

Plićakom su se šetali držeći se za ruke, a Keith je čak i fotografirao svoju dragu pokraj mora.

Iako se brine o svome tijelu, Nicole je već neko vrijeme na meti kritika javnosti zbog zamrznutog lica bez ijedne bore, a premda ne krije da odlazi na botoks, negira druge zahvate. Prošle je godine šokirala obožavatelje izgledom na naslovnici časopisa Vanity Fair, a tada su kritike ponajviše išle na račun njezina neprimjereno golišavog stajlinga i fotošopiranog tijela.

Nicole i Keith vjenčali su se 25. lipnja 2006. godine, nakon godinu dana veze, i to na intimnoj ceremoniji u Sydneyju, u društvu Nicoleino dvoje posvojene djece, Isabelle i Connora koje dijeli s bivšim suprugom Tomom Cruiseom. Ona i Keith kasnije su dočekali kćeri Sunday Rose i Faith Margaret.

Njihov skladni odnos i brak nije poremetila ni činjenica da je Nicole nekoliko centimetara viša od Keitha, koji se to ponekad trudi prikriti izborom obuće s povišenim potpeticama.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 +28 Severina - 2 Celebrity Seve pokazala brutalne trbušne mišiće u badiću, zatečeni fanovi sve su rekli komentarima: ''Ova majka izgleda kao da ima 25 godina!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Petar Grašo - 4 Danijela Martinović i Petar Grašo - 3 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 +27 Danijela Martinović i Petar Grašo - 9 Celebrity Danijela Martinović otkrila pokoji detalj o novom muškarcu kojeg ljubi: ''Neobične okolnosti spojile su dvoje potpunih stranaca, prolazimo lijepe trenutke''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene