Ne vidimo ga često

Dikan nakon dugo vremena uhvaćen u izlasku, sam je šetao centrom Zagreba, a izgledao je zamišljeno

Josip Radeljak - 1 Josip Radeljak - 1 Neva Zganec/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Josip Radeljak - 3 Josip Radeljak - 2 Josip Radeljak - 4 Josip Radeljak - 3 Josip Radeljak - 2 Josip Radeljak - 1 Josip Radeljak - 2 Josip Radeljak - 1 Josip Radeljak - 3 +10 Josip Radeljak - 2 Galerija

Josip Radeljak Dikan viđen je nakon dugo vremena u javnosti, sam je šetao zagrebačkom špicom, a glavu je od fotografa okrenuo.

Josip Radeljak Dikan viđen je nakon dugo vremena u izlasku u javnost. Vrijeme bez kiše u Zagrebu iskoristio je za šetnju te je sam prošao centrom grada gdje su ga uhvatili tamošnji fotografi.

Pogledaj i ovo Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 6 Isprobavali su specijalitete Dikan je pokazao romantičnu stranu i otkrio kamo je na advent odveo svoju dragu, ona zadovoljni osmijeh s lica nije skidala!

Nosio je tamno plavu jaknu i hlače s uzorkom te poznate sunčane naočale, a glavu je okrenuo od paparazza na drugu stranu.

Posljednji put viđen je na proslavi 53. rođendana kultnog zagrebačkog kuba Saloon, a dobro raspoloženi Dikan pozirao je zagrljen s prijateljem te u društvu mlađahnih hostesa, koje su mu izmamile široki osmijeh na lice.

Radeljak je prije nekoliko godina stalno punio medijske stupce svojim privatnim životom.

Dikan iza sebe ima tri propala braka. Prva supruga bila mu je popularna jugoslavenska glumica Desanka Beba Lončar, s kojom je dobio sina Lea.

Nakon nje je 2000. godine oženio glumicu Enu Begović, s kojom je dobio kćer Lanu. Ena je iste godine poginula u tragičnoj prometnoj nesreći na Braču.

Njegova treća supruga bila je voditeljica Vlatka Pokos. Vjenčali su se 2004. godine, a burni brak okončali su 2007., kada je Dikan pred očima javnosti izbacio Vlatku iz stana.

Poduzetnik je bio u vezi i s glumicom Dolores Lambašom kada je ona 2013. godine poginula u prometnoj nesreći, a nakon nje povezivali su ga s Beograđankom Ivanom Stanojević, no oni nikada nisu potvrdili da su par.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 +25 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Celebrity Još jedna javna svađa Afflecka i Lopez, uhvaćeni su u žustroj raspravi dok su čekali zeleno na semaforu

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Loreen - 1 Loreen - 2 Loreen - 3 Loreen - 4 +31 Loreen - 5 Celebrity Jedina je uspjela dva puta osvojiti Eurosong, a malo je nedostajalo da se na natjecanju ni ne pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene