Krale su pozornost

Ivana Vida pratila utakmicu u društvu ljepotice čiji je suprug bio apsolutna zvijezda posljednje utakmice!

Ivana Vida i Helena Livaković - 3 Ivana Vida i Helena Livaković - 3 Igor Kralj/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida i Helena Livaković - 2 Ivana Vida i Helena Livaković - 1 Helena Livaković Helena Livaković Ivana Vida Ivana Vida Ivana Vida Ivana Vida Ivana Vida - 2 Ivana Vida - 1 +12 Domagoj i Ivana Vida - 3 Galerija

Ivana Vida i Helena Livaković zajedno su s tribina bodrile svoje supružnike na važnoj utakmici Hrvatske s Brazilom.

Na odlučujuću utakmicu Hrvatske i Brazila, naše su nogometaše ponovno stigle bodriti i supruge hrvatskih reprezentativaca, a posebno su se među okupljenima isticale Ivana Vida i Helena Livaković, supruge Domagoja Vide i Dominika Livakovića.

Pogledaj i ovo Dominik i Helena Livaković Još nema ni mjesec dana Supruga Dominika Livakovića sve je raznježila novim fotografijama njihova sinčića, odmah ćete primijetiti i što je naslijedio od mame!

Dvije tamnokose ljepotice u dresovima su svojih supružnika budno pratile utakmicu, a ovog puta nisu imale posebno društvo za razliku od prošlog kad je na tribinama uz Ivanu bio i sinčić David.

Domagoj Vida ove godine nije među prvih 11 koji izlaze na teren, ali njegova ga je supruga svejedno došla podržati te navijati za ostatak reprezentacije.

Dominik Livaković, s druge strane, apsolutna je zvijezda ovog nogometnog prvenstva jer je sjajnim obranama penala u utakmici protiv Japana Hrvatskoj osigurao prolaz u četvrtfinale.

Tu ga naravno podržava i supruga Helena s kojom se vjenčao u lipnju ove godine, a zajedno su od 2017. godine. Mladence su pred crkvom sv. Stošije u Zadru dočekali veseli svatovi i živa glazba, a slavlje se nastavilo u hotelu Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima.

Uzvanici, među kojima su bili i Livakovićevi kolege iz reprezentacije, na društvenim mrežama otkrili su djelić atmosfere sa svadbenog slavlja, na kojem je nastupio Petar Grašo. Pojavila se i snimka prvog plesa mladenaca, za koji su odabrali Grašin romantični hit "Je l' ti reka 'ko". Na svadbi je pjevao i Saša Matić, a mladenci i njihovi gosti uživali su i u spektakularnom vatrometu.

Prije nego se rodila ljubav bili su dobri prijatelji, a Helena je 2018. godine dobila i zanimljiv nadimak hrvatske Meghan Markle.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 10 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Našoj najpoznatijoj navijačici na stadionu prišao zaštitar, a pojavila se u grudnjaku i tajicama od lateksa!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač Robert i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač +14 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 8 Celebrity Kći Roberta i Anice Kovač izrasla je u pravu ljepoticu, a pokazala je i da jabuka ne pada daleko od stabla!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene