''Šta je ovo?''

Indira Levak pozirala u neobičnom kostimu koji se baš i nije svidio svim njezinim pratiteljima

Indira Levak - 4 Indira Levak - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 1 Indira Levak - 6 Indira Levak - 5 Indira Levak - 3 Indira Levak - 2 Indira Levak - 1 Indira Levak, 2006. godina Indira Levak i Severina Indira Levak +21 Indira Levak Galerija

Indira Levak odjenula se u neobičnu modnu kombinaciju u kojoj je podsjećala na pravog robota, evo što je iskombinirala.

Naša pjevačica Indira Levak ubacila se u neobični kostim u kojem je podsjećala na pravog robota. Indira je imala kostim sivkaste boje koji je na sebi imao srebrne detalje u raznim oblicima, a na ramenima su joj visjele široke srebrne trakice.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 6 Suprug najveća podrška! Indira Levak pohvalila se novim poslovnim pothvatom, pjevačica se pobrinula da ne fali dobre atmosfere!

Također, odjenula je i ubojite čizme na petu koje su sezale iznad njenih koljena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Levak je pozirala sjedeći na stepenicama te se rukama primila za struk i uputila zamišljeni pogled u stranu. U opis fotografije dodala je: ''Budućnost dolazi'' te emotikon vanzemaljca, a evo što su pratitelji rekli na njezin modni odabir.

Žanamari Perčić svidio se kostim pa je komentirala s emotikonima vatrice i smješka sa srcima umjesto očiju. ''Woow, top'', ''Slatka ljubavi'' pisali su neki, a drugima se Indirin kostim baš i nije svidio.

''Nije baš ispalo dobro'', izrazila je svoje mišljenje jedna pratiteljica, dok se druga samo pitala: ''Šta je ovo'' te nastavila smijehom.

A Indira je čini se svoj kostim nosila na karnivalu u Kaštel Starom te je na svojoj Instagram priči podijelila videozapis te dodala naljepnicu ''Carnival''.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Tomica Petrović - 4 +25 Severina i Tomica Petrović - 3 Celebrity Seve objavila fotke u badiću, o ovim prizorima raskošnog dekoltea sigurno će se još dugo pričati: "Lele, idem odmah vježbati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene