Teško je...

Brojni se opraštaju od repera koji je preminuo u 35. godini: ''Dječače, imao si šarm, jako sam te voljela''

Aaron Carter i Melanie Martin - 2 Aaron Carter i Melanie Martin - 2 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Carter i Melanie Martin - 3 Aaron Carter i Melanie Martin - 1 Hilary Duff o Aaronu Carteru Aaron Carter Aaron Carter i Nick Carter - 3 Aaron Carter i Nick Carter - 2 Aaron Carter i Nick Carter - 1 Aaron Carter - 8 Aaron Carter - 7 Aaron Carter - 6 +13 Aaron Carter - 5 Galerija

Svijet je ostao u šoku nakon smrti mladog repera Aarona Cartera, a na društvenim mrežama oglasile su se i njegova sadašnja i bivša djevojka.

Svijet je napustio mladi reper Aaron Carter, brat popularnog člana Backstreet Boysa Nicka Cartera.

Pogledaj i ovo Aaron Carter Tužna vijest U 35. godini preminuo brat člana hit-benda, bio je tinejdžerska zvijezda, a onda mu se život pretvorio u pakao

Njegova obitelj i fanovi ostali su zavijeni u crno, a posebno je pogođena njegova djevojka Melanie Martin koja se kratko javila na društvenim mrežama.

Kratkim videouratkom koji traje dvije sekunde natjerala je suze na oči brojnim pratiteljima i fanovima, a Melanie u kratkom klipu samo neutješno plače dok sjedi u autu.

@missmelaniexx

 

♬ original sound - Melanie

Prije toga je dala kratku izjavu za medije, točnije za Associated Press za koji je samo rekla: ''Još uvijek smo u procesu prihvaćanja ove nesretne stvarnosti. Vaše misli i molitve jako cijenimo.''

Melanie i Aaron zajedno su već godinama iako su nekoliko puta svoju vezu prekinuli. 2021. godine rodio im se i sinčić Prince, a posljednji put kad je viđen, paparazzima je rekao da se želi fokusirati samo na sina i na svoju rehabilitaciju.

Melanije nije jedina koja se oglasila o njemu. Aaron je u svojim mlađim danima bio i s poznatom glumicom Hilary Duff, a iako je od njihove veze prošlo puno vremena, Hilary mu je na svom Instagramu emotivno odala počast.

''Za Aarona, duboko mi je žao što ti je život bio tako težak i što si se morao boriti pred cijelim svijetom. Imao si šarm koji je bio apsolutno blistav... Dječače, Moje tinejdžersko ja te jako voljelo. Šaljemo ljubav tvojoj obitelji u ovom trenutku. Počivaj u miru'', napisala je tužno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Shrvana obitelj također je iznijela svoje mišljenje o svemu.

''Izuzetno smo tužni i šokirani što potvrđujemo smrt Aarona Cartera. Trenutačno se istražuje uzrok njegove smrti. Molimo vas da date vremena obitelji i imat ćemo više informacija kada budu dostupne'', rekli su za The Independent.

Podsjetimo, Aaron je pronađen mrtav u svojoj kadi u svome domu.

Detektivi odjela za ubojstva upućeni su na mjesto događaja, ali za sada nema novih informacija što se točno dogodilo

Aaron je bio američki reper, pjevač i glumac. Prvo se proslavio kao pop i hip hop pjevač u kasnim 1990-ima, a dosad je izdao četiri studijska albuma. Svoj prvi album izdao je 1997. godine sa samo 9 godina, a godinama je po turnejama putovao sa svojim starijim bratom i ostalim članovima Backstreet Boysa.

Međutim, godinama se borio i s opijatima te je priznao da uzima tablete, a bio je nekoliko puta i na odvikavanju. Kasnije je otkrio da je šizofren i da se bori s depresijom, ali nitko nije očekivao da će njegov mladi život tako brzo završiti.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 3 +1 Doris Pinčić - 2 Celebrity Doris Pinčić prvi put u javnosti pokazala novog partnera, golupčići više ne skrivaju svoju sreću!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 14 Zsa Zsa - 2 Zsa Zsa - 7 Zsa Zsa - 6 +18 Zsa Zsa - 13 Celebrity Naša pjevačica objavila fotografiju s dečkom kojeg ne pokazuje često, no ovaj put je imala poseban razlog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene