visoko postavio ljestvicu

Iako ga više nema, ulazi u povijest s postignućima nakon smrti, a njegov prijatelj posvetio mu je dirljivu objavu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chadwick Boseman nominiran je za Zlatni globus i nagradu SAG za svoje uloge u filmovima "Ma Rainey’s Black Bottom" i "Da 5 Bloods".

Chadwick Boseman preminuo je 28. kolovoza 2020. u 44. godini života od karcinoma debelog crijeva, a mnogima je teško povjerovati da glumca više nema. 

Pogledaj i ovo showbuzz sag awards Neprežaljeni Boseman posthumno proglašen najboljim glumcem, a holivudske zvijezde su tijekom dodjele pokazale skrivene talente

Chadwick je nominiran za Zlatni globus za svoju ulogu Leveea u mjuziklu "Ma Rainey's Black Bottom". Usto je ušao u povijest jer je dobio četiri nominacije za filmove "Ma Rainey's Black Bottom" i "Da 5 Bloods" za nagradu SAG. 

Prošlog tjedna mu je Michael B. Jordan, koji je s njime glumio u akcijskom hitu "Crna pantera", posvetio objavu na Instagramu zbog velikih postignuća. "4. I dalje postavljaš ljestvicu više. Nedostaješ mi, veliki prijatelju", napisao je Michael. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

S njegovim se riječima slažu mnogi obožavatelji, prijatelji i kolege, ali ne samo kad je riječ o glume nego i što se tiče etike i integriteta pokojnog Chadwicka. Inače, Boseman i Jordan znali su se i prije nego što su surađivali i na filmu o Marvelovu superjunaku "Crnoj panteri". Zbližili su se na snimanjima sapunice "Sva moja djeca". 

Nastavak "Crne pantere" je u pretprodukciji, a većina ljubitelja Marvelovih filmova ističe da će im Chadwick nedostajati u tom filmu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene