popularna franšiza

Zvijezda dugoočekivanog filma "No Time To Die" otkrila detalje: Tajni agent će pokazati drukčiju stranu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lea Seydoux utjelovila je Madeleine Swann u koju se zaljubljuje tajni agent James Bond.

Lea Seydoux (35) utjelovila je u dugoočekivanom filmu "No Time To Die" doktoricu Madeleine Swann, a otkrila je neke detalje priče o tajnom agentu 007. 

Pogledaj i ovo Daniel Craig u filmu No Time To Die Kakav spektakl! Na jednu od najiščekivanijih večeri stigao je i baš posebno obučen, evo zašto danas svi pričaju o njemu!

Glumica je istaknula da je odnos njezinog lika i Jamesa Bonda poput moderne ljubavne priče. Lea je objasnila i da će publika vidjeti potpuno novu stranu tajnog agenta u 25. nastavku kultne franšize jer će se umiroviti s Madeleine. 

"Mislim da je bilo važno da Madeleine ispriča Bondovu priču i bilo je bitno ga vidimo kako je ponovno zaljubljen nakon što je imao vezu s Vespom i ona ga je izdala. No ovog puta je riječ o pravoj ljubavi i mislim da je priča jako moderna. U ovom filmu je sve više psihološki i emocionalnije i mislim da je to Daniel Craig kao James Bond stvorio glumeći ga", ispričala je Seydoux. 

Inače, film "No Time To Die" će imati konačnu premijeru u studenom nakon što je zbog pandemije koronavirusa odgođena za sedam mjeseci. Šuška se i da će prvi put Bond postati otac u posljednjem filmu koji je snimio Daniel Craig. 

Prema posljednjim informacijama, film će biti prvo pušten u Velikoj Britaniji 12. studenog, a osam dana kasnije u Americi. Produkcijska kuća razmišlja da ponovno odgodi premijeru i dolazak "No Time To Die" u kina jer se zbog ponovnog porasta broja oboljelih od koronavirusa brine koliko će ga ljudi uspjeti pogledati i hoće li izgubiti novac.

U film je uloženo, kako pišu strani mediji, 200 milijuna funti i zarada manja od 500 milijuna funti će se smatrati velikom katastrofom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju William Levy (Foto: Instagram) William Levy (Foto: Instagram) William Levy (Foto: Profimedia) +0 William Levy (Foto: Profimedia) Celebrity Seks-skandal ljepotana o kojem se ne prestaje pričati: Glumio obiteljskog čovjeka, a suprugu je prevario s više od 80 žena

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene