stravičan čovjek

Uživao je u ubijanju i sakaćenju potpuno zdravih ljudi, a vjerovao je da mu je cijeli svijet na dlanu

Joshua Jackson (Foto: Profimedia) Joshua Jackson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Joshua Jackson (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) +0 Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Galerija

Joshua Jackson utjelovio je u seriji "Dr. Death" neurokirurga sociopata koji je namjerno ubio i sakatio svoje pacijente tijekom operacija, a radnja se temelji na istinitoj priči.

Joshua Jackson (42) proslavio se u ulozi Paceyja u seriji "Dawson's Creek" kao 20-godišnjak, a sada ćemo ga gledati u potpuno drugačijem izdanju. 

Pogledaj i ovo Alec Baldwin Prijeti mu zatvorska kazna Alec Baldwin opet je dočekao loše vijesti, dvije godine nakon tragedije na setu optužen je za ubojstvo iz nehaja!

Naime, izašao je trailer za kriminalističku dramu "Dr. Death" televizijske mreže Peacock, u kojoj Joshua tumači neurokirurga sociopata. Serija, koja izlazi ovog ljeta, još je više zastrašujuća jer se temelji na istinitom slučaju doktora Dr. Christophera Daniela Duntscha, koji je ubio najmanje dva pacijenta, dok je 31 trajno osakatio. 

Njegovi kolege postali su sumnjičavi nakon što je sve više njegovih operacija krenulo po zlu i bilo je očito da Duntsch radi suprotno od propisanog postupka. To je primijetilo i medicinsko osoblje koje mu je pomagalo tijekom zahvata. 

Dolazili su mu zdravi pacijenti, među kojima je bila i jedna žena koja je na kraju završila s mrtvim mozgom. Zastrašujuće je bilo i što je Duntsch suočen s oduzimanjem doktorske licence u jednoj sceni rekao da može nastaviti raditi izvan Teksasa i da mu je cijeli svijet na dlanu. 

Alec Baldwin utjelovio je neurokirurga Roberta Hendersona, dok Christian Slater tumači vaskularnog kirurga Randalla Kirbyja. U seriji se pojavljuju i AnnaSophia Robb te Grace Gummer, a kreirao ju je Patrick Macmanus. 

Zanimljivo je da je doktora ubojicu trebao tumačiti Jamie Dornan, koji je postao poznat zbog uloge u romantičnoj erotskoj franšizi "Pedeset nijansi sive". Ipak, on je odustao od serije jer je snimanje bilo odgađano zbog pandemije koronavirusa i više nije mogao prilagoditi svoj raspored i uskladiti druge projekte s ovim.  

Prema pisanju američkih medija, Duntsch je dvije godine radio u Teksasu kao neurokirurg i optužen je za namjerno ozljeđivanje 33 od njegovih 38 pacijenata. Osuđen je 2015. za teški napad na pet pacijenata i 2017. zbog zlostavljanja starijeg pacijenta te mu je na kraju određena doživotna kazna zatvora. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz "Boljeg života" u 59. objavila fotku u bikiniju, obožavatelji ne mogu doći sebi: "Da Hollywood pozavidi"

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene