Čestitke od srca!

Naša najdugovječnija i najgledanija lifestyle emisija IN Magazin slavi 15. rođendan: "Nemoguće je zaboraviti te prve dane"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mandić Ivana Mandić Renata Končić Minea Mia Kovačić - 6 Mia Kovačić - 7 Renata Končić Minea Renata Končić Minea i Mia Kovačić - 3 Mia Kovačić - 5 Mia Kovačić - 4 Ivana Mandić +1 Mia Kovačić - 2 Galerija

IN Magazin slavi 15. rođendan, a urednica Ivana Mandić te voditeljice Mia Kovačić i Renata Končić Minea prisjetile su se njezinih prvih dana.

IN magazin - najdugovječnija i najgledanija lifestyle emisija u Hrvatskoj slavi 15. rođendan i više od 3500 tisuće emitiranih emisija, koje njezini vjerni gledatelji prate iz dana u dan.

Uz glavnu urednicu Ivanu Mandić, za emisiju brinu i dnevne urednice Ivana Nanut, Svjetlana Matić Koljenik i Jelena Prpoš Simić, voditeljice su Mia Kovačić i Renata Končić Minea, a najzabavnije minute donose novinari Ana Vela, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Davor Garić, Anja Beneta, Sanja Jurković, Aleksandra Keresman Drpić, Maja Perica, Julijana Bačić Barać, Matea Slogar, Dorotea Filipaj, Saša Knežić, Hrvoje Krolo, Gordan Vasilj, Hari Kočić, Darija Walter i Magdalena Jelečević.

"S jedne strane, nevjerojatno mi je da je od prvog IN magazina prošlo već 15 godina, a s druge strane, svo to vrijeme kao da je stalo u jedan beskrajno dug dan. Svoju prvu emisiju pamtim po gužvi i užurbanosti u ondašnjoj redakciji. Borbi s vremenom odnosno rokovima u kojima su se morali dovršiti zadaci. Pamtim je po adrenalinu, ali i entuzijazmu kako svom tako i mladih kolega koji su bili željni novinarskog dokazivanja i puni planova. Bili smo izuzetno mlada redakcija, imali smo velike ambicije i bili odlučni napraviti najbolju domaću lifestyle emisiju", poručila je Ivana Mandić.

Mia Kovačić i Renata Končić Minea svakog radnog dana donose najraznovrsnije teme iz domaćeg, ali i stranog showbizza, uz koju se gledatelji zabavljaju i opuštaju, a obje se s nostalgijom prisjećaju svojih prvih dana u omiljenoj emisiji.

"Nemoguće je zaboraviti te prve dane. Bila sam sretna što mi se pružila ta prilika i što sam postala dio IN magazina, male, ali vrijedne i ambiciozne ekipe koja mi je ubrzo postala gotovo obitelj. Otpočetka je prevladavala neka dobra vibra. Od prvog dolaska u redakciju pružena mi je podrška s njihove strane i osjećala sam se doista opušteno. Imala sam veliku potrebu opravdati povjerenje koje mi je dano i trudila sam se u što kraćem vremenu pohvatati sve konce i maksimalno napredovati. Moram reći kako i dan danas, nakon toliko godina, s istim uzbuđenjem i veseljem dolazim na televiziju!", priznala je Minea.

"Kada mi je emisija najavljena, kao i moja uloga u njoj, bila sam oduševljena. Bilo je to nešto posebno, nešto što dotad nismo imali priliku gledati na televiziji. Napravljen je poseban studio, sve je bilo jako novo i moderno. Mjesecima smo bili u pripremama, a kada je kretala prva emisija, bili smo izuzetno uzbuđeni. Reakcije gledatelja su bile i više nego pozitivne jer je takav format nedostajao u televizijskom prostoru. Emisija je bila zabavna, savršeno se uklopila u svakodnevnicu naših gledatelja i jako je malo vremena trebalo da osvoji široku publiku i postigne dobru gledanost", dodala je Mia.

Emisija često donosi i ekskluzivne intervjue s domaćim i međunarodnim zvijezdama, te kontinuirano radi na osvježavanju sadržaja i rubrika, uz jedinstvenu kombinaciju zabave, informacija i inspiracije u kojoj svaki gledatelj može pronaći nešto za sebe.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Stipišić Gibonni Zlatan Stipišić Gibonni - 1 In Magazin: Severina Vučković - 1 Severina +25 Severina Celebrity Gibonni pred cijelom Hrvatskom poslao glasnu i moćnu poruku Severini: "Znamo da tajna nije..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 9 Severina +25 Severina - 1 Celebrity Zagrebačka knjižara izvrijeđala Severinu, šokirani građani i suradnici okreću im leđa zbog ovoga: "Prvi dio užasnuto čitam po tko zna koji put"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene