baš slatko!

Obilježila je 20. rođendan filma koji je preokrenuo njezinu karijeru, pogledajte kako je slavna glumica onda izgledala

Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Instagram) Anne Hathaway (Foto: Instagram) Anne Hathaway (Foto: Getty Images) Anne Hathaway (Foto: Getty Images) +0 Anne Hathaway (Foto: Getty Images) Galerija

Anne Hathaway je imala 18 godina kada je odglumila Miju Thermopolis u filmu "Princezini dnevnici", a sada se sjetno prisjetila premijere filma koji ju je vinuo u holivudska nebesa.

Glumica Anne Hathaway je galerijom fotki na Instagramu proslavila 20. obljetnicu od filma koji je njezinu karijeru vinuo u holivudske visine. "Čuda se događaju! Sretan 20. rođendan filmu "Princezini dnevnici", tj. filmu koji je pokrenuo tisuće druženja prijateljica koje su prespavale jedna kod druge", napisala je Anne uz galeriju isječaka iz filma.

Pogledaj i ovo Anne Hathaway i Nicholas Galitzine - 3 Vrući poljupci! Omiljena slatkica uhvaćena u strastvenom klinču sa zgodnim muškarcem, a sa suprugom se nikad ne pojavljuje u javnosti

Hathaway je u filmu utjelovila Miju Thermopolis, a onda je imala tek 18 godina. Julie Andrews, Mandy Moore, Heather Matarazzo i Sandra Oh samo su neke od njezinih kolegica s kojima se pojavila u hit-filmu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

"Princezini dnevnici" je zabavna, bajkovita priča o 15-godišnjoj Miji Thermopolis koja otkriva da joj je otac bio kraljević jedne europske zemlje zvane Genovia, u kojoj joj je baka Clarisse kraljica. Mia nema pojma o dvorskom ponašanju te putuje u nepoznatu zemlju gdje se uči ponašanju princeze.

Film je snimljen po istoimenoj knjizi Meg Cabot iz 2000. godine, a zaradio je preko 165 milijuna dolara otkako je objavljen. Anne Hathaway oduvijek je divno pričala o tom filmu, koji joj je zapravo obilježio karijeru. Isticala je u intervjuima kako je znala od prvog čitanja scenarija da će to biti film koji će joj puno značiti. Nakon te uloge Hathaway je postala jedna od najtraženijih glumica Hollywooda.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene