dajte im kipić već jednom!

Hoće li ovaj film konačno donijeti Oscara legendarnoj glumici? Ona i 27 godina mlađa kolegica napravile golemu transformaciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glenn Close i Amy Adams su utjelovile majku i kći u Netflixovom filmu "Hillbilly Elegy" koji ima premijeru 24. studenog.

Glumice Glenn Close i Amy Adams su doživjele velike transformacije za uloge u najnovijem filmu "Hillbilly Elegy" koji će imati premijeru 24. studenog na Netflixu. 

Pogledaj i ovo Film Igrači jeste li gledali ovaj film? Romantična komedija koja će učiniti da se uz čašu vina fino odmorite barem na sat i pol

U srijedu je pušten trailer, a gledatelji već predviđaju da će film ući u izbor za prestižnu nagradu Oscar sljedeće godine i kako Netflix ima puno kandidata za nju. 

Redatelj je Ron Howard i radnja se temelji na istoimenim memoarima pisca J. D. Vancea koji istražuju odnos između apalačke majke Mamaw i kćeri Bev koje se često svađaju jedna s drugom, posebno oko prijašnje ovisnosti o drogi. Priča je ispričana iz perspektive J. D.-a, Bevinog sina koji pohađa Sveučilište Yale. 

Glenn je utjelovila Mamaw, Amy igra Bev dok Gabriel Basso tumači J.D.a. Inače, legendarna 73-godišnja Close je bila nominirana sedam puta za nagradu Oscar, od toga četiri puta u kategoriji glavne glumice. 

Njezina 27 godina mlađa kolegica Adams dosad imala šest nominacija za prestižnu nagradu pa se mnogi njihovi obožavatelji nadaju da će ovaj put ponijeti zlatni kipić kući. "Bolje vam je da Gleen dobije Oscara", "Eksplodirat ću ako Amy konačno ne dobije nagradu. Dajte joj tog Oscara već jednom", "Ovo izgleda jako dobro. Obje zaslužuju zlatni kipić", komentirali su obožavatelji ispod trailera filma "Hillbilly Elegy". 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene