Nije u najboljem stanju

Drama zbog nestanka! Posrnula glumica napustila obiteljski dom, suprug u panici pozvao policiju

Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Galerija

Suprug zvijezde kultne serije uspaničio se kada je shvatio da je njegova supruga uzela jedno od njihovih petero djece i otišla iz obiteljskog doma.

Drama oko glumice Tori Spelling ne jenjava. Naime, njezin suprug nazvao je policiju nakon što je uzela bar jedno od njihove djece i otišla iz njihova zajedničkog doma. Dean McDermott policiju je nazvao jer se zabrinuo, pa ih je zamolio da pronađu njegovu suprugu, javlja TMZ. U međuvremenu policija je zbog toga okružila ordinaciju liječnika glumice dok je ona bila unutra.

Pogledaj i ovo Tori Spelling (Foto: Profimedia) uvijek posebna Posrnula glumica prošetala se s neobičnim ljubimcem u naručju, prolaznici je gledali u čudu

McDermott je čekao ispred, držeći u rukama njihovo jednogodišnje dijete. Predstavnici zakona kažu kako je Dean alarmirao policiju nakon što je Tori napustila njihov dom s djetetom. Nije poznato zašto se glumac toliko preplašio i uznemirio, no to govori u prilog tezi da Tori nije u najboljem stanju.

Policajci su je locirali, razgovarali s njom, a budući da su i ona i djeca bili u redu, a nikakav zločin nije počinjen, sve su u miru pustili da se zapute prema svom domu.

Da podsjetimo, prošlog tjedna je policija pozvana u njihov dom jer je Tori navodno imala slom živaca. Tada su proveli u njihovu domu nekoliko sati, no nisu poduzimali nikakve daljnje korake.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene