Stravično

Svjetski poznata klavijaturistica fizički napadnuta usred Zagreba: Strgao mi je gumbe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski poznata klavijaturistica Belinda Bedeković ispričala je na svom Facebooku što joj se dogodilo ovih dana u Zagrebu, usred bijela dana.

Poznata klavijaturistica Belinda Bedeković objavila je prilično uznemirujući video na svom Facebooku. Otkrila je, naime, da ju je usred Zagreba napao nepoznati muškarac. Usred bijela dana, kaže, napao ju je jer prebrzo svira.

Pogledaj i ovo Belinda Bedeković (FOTO: Instagram) Što bi rekao Borat? Što se dogodilo Belindi Bedeković? Non-stop provocira čudnim seksi fotografijama

"Ovo što mi se desilo ne bi željela da se ikome dogodi. Hodala sam gradom kada mi je u jednom trenutku prišao muškarac, normalno i uredno odjeven. Pitao me jesam li ja Belinda Bedeković. Sa smiješkom sam mu odgovorila da jesam jer sam očekivala da će me pitati nešto vezano uz moju glazbu", počela je Belinda potresnu ispovijest. Već u sljedećem trenutku muškarac ju je divljački primio za košulju i počeo vikati da ga njezino sviranje izluđuje. Strgao joj je gumbe na košulji. "Mislila sam da će me lupiti", rekla je Bedeković. Dodala je i da su slučajni prolaznici uspjeli smiriti situaciju i otjerati napadača.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene