Sjećate ih se?

Njihov strastveni poljubac i danas se dobro pamti, a evo u kakvom su odnosu ove zgodne glumice 23 godine nakon seksi klinča

Sarah Michelle Geller i Selma Blair (Foto: Screenshot) Sarah Michelle Geller i Selma Blair (Foto: Screenshot) Screenshot 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Michelle Geller i Selma Blair (Foto: Screenshot) Sarah Michelle Geller i Selma Blair (Foto: Screenshot) Sarah Michelle Geller i Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Instagram) Sarah Michelle Geller i Selma Blair (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (FOTO: Getty) Selma Blair (FOTO: Getty) +0 Selma Blair (FOTO: Getty) Galerija

Selma Blair i i Sarah Michelle Gellar prisjetile su se snimanja filma "Okrutne namjere", u kojem su snimile slavni poljubac koji je 1999. godine šokirao svijet.

Selma Blair i Sarah Michelle Gellar bile su jedne od glavnih zvijezda tinejdžerske romantične drame iz 1999. godine "Okrutne namjere", nakon koje njihovo prijateljstvo traje već 24 godine i ne vidi mu se kraj.

Pogledaj i ovo Sarah Michelle Gellar ne mijenja se! Zvijezda kultne serije iz 90-ih novim fotografijama sve je ostavila u čudu: "Buffy još ubija!"

Selma i Sarah ovih su se dana prisjetile prošlih vremena i ponovno se susrele sa scenaristom i redateljem filma Rogerom Kumbleom, čime su se pohvalili na društvenim mrežama.

"Sastanak Tajnog društva povodom 24. godišnjice. Svi to rade... Samo nitko o tome ne priča. Osim mene", napisala je Sarah Michelle u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Prijateljice su se zapravo i upoznale na snimanju, a do danas su ostale bliske. Selma, koja se inače bori s multiplom sklerozom, istaknula je u nekoliko intervjua da je Sarah jedna od prijateljica na koje se uvijek može osloniti.

Selma je u filmu utjelovila Cecile Caldwell, dok je Sarah glumila Kathryn Merteuil, a njihov poljubac je dobio i nagradu MTV Movie za najbolji filmski poljubac.

U početku je film dobio mješovite kritike kritičara, ali unatoč tome, postao je hit zaradivši nakon prikazivanja 75,9 milijuna dolara na svjetskim blagajnama, a s vremenom je postao kultni klasik.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene