baš se promijenila!

Jednu od najseksi Hrvatica nije lako prepoznati na fotkama s početka karijere, jedna razlika odmah upada u oči!

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić +7 Žanamari Perčić Galerija

Pojavile su se fotografije Žanamari Perčić iz 2006. godine kada je izgledala dosta drugačije nego danas.

Pjevačica Žanamari Perčić (40) danas slovi kao jedna od najseksi Hrvatica, a na domaćoj glazbenoj sceni prisutna je već 18 godina.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić mišljenja su podijeljena Žanamari postala plavuša i odvažila se na još jednu promjenu, a zbog novog izgleda poznate Hrvatice zasule su je komentarima!

Pjevačku karijeru započela je pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004., a godinu dana kasnije izdala je svoj prvi album koji je nazvala po sebi.

Sada su isplivale njezine fotografije iz 2006. godine, dok se još prezivala Lalić, a tada je nastupila na humanitarnom koncertu za Sigurnu adresu u Dvorani mladosti na Trsatu u Rijeci.

Žanamari je u to vrijeme bila plavuša, što su mnogi do danas zaboravili jer već godinama je znamo kao brinetu, no već je tada njegovala seksepilan stil odijevanja i nastupila je u vrućim hlačicama i mrežastim čarapama.

I na samim počecima karijere Žanamari je bila u sjajnoj formi, no zadnjih godina je svoje tijelo isklesala do savršenstva i njime se često voli pohvaliti na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Četiri godine nakon što je izašao njezin prvi album, Žanamari je osnovala bend J'Animals, u kojem je basist bio njezin današnji suprug Mario Perčić. Ubrzo su započeli vezu, a vjenčali su se 2014. godine i zajedno dobili kćerkicu Gabrijelu.

Kako je Žanamari izgledala na počecima svoje karijere i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 +21 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Celebrity Peco prvi put nakon objave razvoda snimljen sa ženom zbog koje je ostavio suprugu, pali su i nježni dodiri u javnosti!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie i Ryan Gosling - 1 Margot Robbie i Ryan Gosling - 2 Margot Robbie i Ryan Gosling - 4 Margot Robbie +4 Margot Robbie - 1 Celebrity Ovu ljepoticu nitko ne može skinuti s trona: Već je treći put zaredom osvojila titulu najljepše na svijetu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene