Evo koliko se promijenila

Procurile fotografije Indire Levak iz 2008. godine, brojni poznati Hrvati tada su je podržali u ostvarenju jednog njezina sna!

Indira Levak Indira Levak Davor Puklavec/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak - 1 +19 Indira Levak - 2 Galerija

Indira Levak nekada je bila vlasnica teretane, a sada su se pojavile fotografije s njezina otvorenja, koje nisu propustili ni brojni poznati Hrvati.

Naša pjevačica Indira Levak poznata je po svojoj energiji i prpošnosti, ali i promjenama imidža, kojima je bila često sklona tijekom godina uspješne glazbene karijere.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

Danas 49-godišnja Indira nekada je imala i dugu kosu, međutim s vremenom su joj postale draže kraće frizure, kakvima je do danas ostala vjerna, a sada su se pojavile fotografije iz 2008. godine koje to i pokazuju. I tada je imala kratku kosu, međutim potpuno drugačije nijanse od današnje platinaste, smeđe boje prošarane s nekoliko svjetlijih pramenova.

Fotografije su nastale na otvorenju Indirine teretane, na koje su se odazvali brojni poznati s domaće scene, poput Lane Klingor Mihić, Sandija Cenova, Vjekoslave Bach, Nenada Kljajića i drugih.

Indira se nedavno prisjetila svojih glazbenih početaka i dolaska u Zagreb s tek jednim koferom u ruci. 

"Četiri godine radila sam kao državni službenik i šefu rekla: 'Šefe, ja vam tako volim glazbu', na što mi je on uzvratio: 'Indirice, ali mi tako tebe volimo, evo ti šest mjeseci neplaćeno. Ako ti krene, krene, ako ne, ti se nama vrati', a ostalo je povijest. U Zagreb sam došla s jednim koferom, apsolutno ne poznajući grad. Ja sam bila mali dotepenac, prepuštena sama sebi i izgubljena u Zagrebu. S 18 godina sam napustila roditeljski dom i otada sama zarađujem. Prvo su mi društvo bili svi zagrebački konobari. Uzela bih novine pod ruku, sjela na tramvaj, pila kave, razgovarala s konobarima i molila Boga: Dragi Bože, daj mi koncerata samo da mogu platiti stanarinu, ne moram ni jesti. Prvi susjed mi je bio Jasensko Houra, on bi s cigaretom dolazio kod nas i rekao 'nije to ni tako loše', bio nam je mentor i bili su jako sretni s nama. Houra mi je prodao i auto, prve novce sam dala, Mercedes A klasa, rekla sam sebi tada da sam uspjela. Srela sam Houru nedavno i rekao je: 'Kud sam ti prodao taj auto, baš je bio dobar''', prisjetila se Indira u Special Happy Showu.

A kako se jedna od omiljenih domaćih pjevačica mijenjala tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji. 

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 1 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 2 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 4 +24 Frano Ridjan, Mia Kovačić Celebrity Mia Kovačić progovorila o svojem privatnom životu, koji vješto skriva, a razotkrila je i Franu Ridjana: "Možda će me ubiti što ovo kažem"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin - 4 Dino Merlin Dino Merlin +14 Dino Merlin Nekad i sad Procurila rijetka fotografija Dine Merlina i samozatajne supruge, malo je onih koji znaju kako ona uopće izgleda!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene