Tko je gledao "Našu zemlju?"

Bili su omiljeni ljubavni par s malih ekrana, a 20 godina kasnije za njega je uslijedilo veliko razočaranje!

Ana Paula Arósio Ana Paula Arósio Ana Paula Arósio/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Thiago Lacerda Ana Paula Arósio Ana Paula Arósio - 1 Ana Paula Arósio - 2 Ana Paula Arósio - 2 Virginie Ledoyen, Milla Jovovich i Ana Paula Arosio Thiago Lacerda - 4 Thiago Lacerda - 2 Thiago Lacerda - 5 Thiago Lacerda - 3 +0 Thiago Lacerda - 1 Galerija

Serija "Naša zemlja" bila je pravi hit u 95 zemalja svijeta u kojima se prikazivala, pa tako i u Lijepoj Našoj u kojoj gledatelji nisu propuštali niti jednu njezinu epizodu.

Brazilska serija "Naša zemlja" iliti originalnog naziva "Terra Nostra" prikovala je uz male ekrane na tisuće gledatelja u Hrvatskoj, a ništa manje popularna nije bila u ostatku svijeta.

Bilo je to davne 2001. godine, no ova serija i danas slovi kao jedna od najuspješnijih, a u čijem je središtu radnje bila ljubav lijepe Giuliane i lijepog Matea koji su se iz Italije doselili u Brazil, a prikazivala se u čak 95 razlitičih zemalja.

Ljepoticu Giulianu utjelovila je Ana Paula Arosio koja je 2000-ih bila jedna od najvećih glumačkih zvijezdi u svojoj zemlji, no deset godina kasnije odlučila je napraviti životni zaokret. Tako se udala za arhitekta Henriquea Pinheira i preselila se s njim u Veliku Britaniju gdje je odlučila uzgajati konje i posvetiti se obitelji.

Njezinog kolegu Thiaga Lacerdia, koji je glumio Matea, publika do početka emitiranja nije poznavala, no serija ga je vinula među zvijezde i promijenila mu život. Nakon "Naše zemlje" pojavio se u više od dvadeset serija, no svih tih godina je detalje o sebi vješto skrivao, čak i one i o ljubavnom životu pa se tek zna da je u braku s glumicom Vanessom Loes dobio troje djece.

Prije dvije godine je za brazilske medije priznao kako je poželio proslaviti okruglu 20. obljetnicu serije koju mu je promijenila
život te iskoristi priliku za susret s Anom Paulom s kojom je izgubio kontakt, međutim ona ga je ignorirala i nije mu ni odgovorila na poruku koju joj je tada poslao, zbog čega nije krio razočaranje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal - 1 Ivana Nadal - 2 +25 Ivana Nadal - 3 Celebrity Atraktivna brineta u toplesu i tangama stavila svoju raskoš u krupni plan, a upravo je zbog ovakvih prizora prate milijuni!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Minea Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 8 +25 Renata Končić Minea - 7 Celebrity Minea u bikiniju pokazala nikad bolju figuru, obožavatelji joj se ne mogu nadiviti: "Neka svijet vidi prirodnu ljepotu!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene