Bila je nestala

Sjećate se zgodne mame omiljenog Chandlera? Nije joj bilo lako, ali evo kako danas izgleda i čime se bavi

Matthew Perry i Morgan Fairchild Matthew Perry i Morgan Fairchild Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Morgan Fairchild - 2 Morgan Fairchild - 3 Morgan Fairchild - 3 Morgan Fairchild - 1 Morgan Fairchild - 1 Morgan Fairchild - 2 Morgan Fairchild - 4 Morgan Fairchild - 5 Morgan Fairchild - 1 Morgan Fairchild - 2 +2 Morgan Fairchild - 3 Galerija

Morgan Fairchild posljednjih se nekoliko godina borila s ozbiljnim zdravstvenim problemima, no sada je bolje i vratila se poslu.

Američka glumica i jedna od zvijezda serije "Prijatelji" Morgan Fairchild u javnosti se danas rijetko pojavljuje, a sada je otkrila da se prošle godine podvrgla dvjema tajnim zamjenama kuka nakon godina agonije koju je prolazila.

Pogledaj i ovo Prijatelji Fanovi, što čekate? Originalni scenariji ovih dviju epizoda ''Prijatelja'' idu na aukciju, cijena bi mogla postići velike razmjere

73-godišnja Morgan, koja je u kultnom sitcomu glumila Chandlerovu mamu Noru Bing, u ekskluzivnom je razgovoru za Daily Mail izjavila kako je bila na operaciji nakon što je u prometnoj nesreći 2016. godine ozlijedila kukove, a imala je i zdravstvenih problema uzrokovanih crnom plijesni u njezinom domu u Los Angelesu, zbog čega se i udebljala.

"Prošle godine sam bila na operacijama kukova i osjećam se odlično. Puno hodam i to je jako dobra terapija. Doživjela sam prometnu nesreću 2016. godine u kojoj sam ih ozlijedila", ispričala je.

Dodala je i kako je sretna što se vratila normalnom i aktivnom načinu žiivota i što može ponovno nositi visoke pete. Uz to je uspješno prebrodila još jedan zdravstveni problem do kojeg je došlo jer se u njezinu domu nakupljala crna plijesan unutar zidova.

"Imala sam plijesan u kući od koje sam se jako razboljela pa sam bila na infuzijama i vitaminu C. Jako mi je bilo loše i napuhala sam se kao balon. Stalno sam odlazila liječnicima pokušavajući shvatiti zašto se debljam kad ne jedem puno? Mislila sam da je riječ o menopauzi ili tako nešto. Dakle, to je bio dug put, ali sada odlazim na terapije. Ja sam znanstveni štreber pa istražujem stvari i tražim načine da ostanem zdrava. Što si stariji to više shvaćaš koliko je lako da ti jedna loša stvar uništi život", zaključila je.

Morgan vjeruje i da joj je izbjegavanje iskušenja dobro služilo dok je bila mlađa u svijetu showbusinessa.

"U Hollywoodu imate puno primjera lošeg starenja, a ja sam uvijek pokušavala živjeti čisto i zdravo. Pa mi to pomaže. Nisam pila, pušila i nisam se drogirala. Kad ste mlađi to radite samo zato što mislite da je to dobra ideja. Ali kad ste stariji, vidite druge ljude koji to rade i shvatite da vam je drago što vi niste. Puno tog žestokog partijanja te jako postari", izjavila je.

Morgan se nakon svih problema vratila poslu pojavljujući se u novoj TV seriji, "I'm a Virgo" s Waltonom Gogginsom i već planira jedan novi show za jesen.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 +27 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari pozirala u bikiniju, fanovima je teško odlučiti u koji dio njezina tijela da prvo gledaju!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek Salma Hayek - 2 +23 Salma Hayek Celebrity Salma Hayek izložila raskošno poprsje u dekolteu do pupka, i u 57. godini osvaja svojim najjačim adutom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene