"Nestvarno!"

Žanamari pozirala u bikiniju, fanovima je teško odlučiti u koji dio njezina tijela da prvo gledaju!

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 9 Žanamari Perčić - 8 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 4 +21 Žanamari Perčić - 6 Galerija

Žanamari Perčić pokazala je vitku liniju i bujni dekolte u badiću, na najnovijoj fotografiji koju je objavila na Instagramu vidi se koliko se trudi u teretani.

Naša pjevačica i influencerica Žanamari Perčić počastila je svoje brojne pratitelje na Instagramu fotografijom u bikiniju i svoj profil dovela do usijanja.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

41-godišnja Žanamari pozirala je na terasi s koje puca pogled na more, ali ono je ostalo u sjeni njezine besprijekorne figure i oblina koje je pokazala u badiću leopard uzorka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

"Kakva si mačka", "Mama kupila raketu", "Predivna si", "Takvo tijelo želim ja", "Savršena slika", "Goriš", "Oh, to tijelo", "Nestvarno", "Ne znam gdje da prije gledam", "Odmah idem popiti tabletu za tlak", "Savršena, lijepa, vidi se trud", "Nema ljepše i savršenije", nahvalili su je obožavatelji u komentarima.

Pjevačica inače cijele godine naporno radi na liniji u teretani, a rezultati se itekako vide.

"Pa, ja zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko radi fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s tim, ili da liječim komplekse. Bilo mi je bitno zbog mentalnog balansa i svaki dan kad odem u teretanu, nakon ta tri sata napokon se osjećam iznivelirano i onda mogu funkcionirati dalje", ispričala je jednom prilikom u IN magazinu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek Salma Hayek - 2 +23 Salma Hayek Celebrity Salma Hayek izložila raskošno poprsje u dekolteu do pupka, i u 57. godini osvaja svojim najjačim adutom!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene