neprepoznatljiv!

Prepoznajete li muškarca na fotografiji? Bio je zvijezda hit-serije, a onda se okrenuo Bogu i požalio što je ikad glumio!

Angus T. Jones - 4 Angus T. Jones - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Angus T. Jones Angus T. Jones - 7 Angus T. Jones - 6 Angus T. Jones - 10 Angus T. Jones - 9 Angus T. Jones - 5 Angus T. Jones - 4 Angus T. Jones - 3 Angus T. Jones - 2 Angus T. Jones - 1 +19 Jon Cryer, Angus T. Jones i Charlie Sheen Galerija

Nakon što se već godinama ne eksponira u javnosti, Angus T. Jones uhvaćen je u jednom od rijetkih izlazaka ispred svog doma u Los Angelesu.

Angus T. Jones, poznatiji po ulozi Jakea Harpera u hit-seriji "Dva i pol  muškarca", danas je gotovo neprepoznatljiv. 

28-godišnja zvijezda slavne serije maknuo se iz javnosti još 2012. godine, baš u vrijeme kada se prestao emitirati hit-sitcom. 

Naime, fotografi su ga uhvatili ispred njegovog doma u Los Angelesu.

Pogledaji ovo showbuzz Nekad i sad Iznenadit ćete se kad vidite kako ovaj slatki dječak danas izgleda, okrenuo se vjeri, a od glume je potpuno odustao!

Glumac je u opuštenom izdanju viđen kako razgovora s jednim od radnika dok su utovarivali teret u kamione.

Izgleda li Jones i vama neprepoznatljivo?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Jones je zapravo prestao glumiti nakon religioznog buđenja. Bivši glumac okrenuo je leđa seriji, te ju je čak ju nazvao prljavštinom.

"Jake iz "Dva i pol muškarca" ne znači mi ništa" rekao svojevremeno u videu na YouTubeu.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity 'Molim vas, prestanite je gledati i puniti svoju glavu prljaštvinama!'

"On je nepostojeći lik. Ako gledate "Dva i pol muškarca", molim vas, prestanite gledati "Dva i pol muškarca". Ja sam u "Dva i pol muškarca" i ne želim biti u toj seriji", dodao je. 

"Nema zaje***** kada je riječ o vječnosti. Ljudi će nas vidjeti i reći će: - - Mogu biti kršćanin i uživati u emisiji kao "Dva i pol muškarca". Ne možete. Ne možete biti istinski bogobojazna osoba i biti u takvoj televizijskoj emisiji, znam da ne mogu ja, a ne možete gledati ni vi", zaključio je Jones. 

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Janković i suprug - 5 Bojana Janković i suprug - 4 Bojana Janković i suprug - 3 Bojana Janković i suprug - 2 +16 Bojana Janković - 17 Celebrity Iznenadna smrt poznate srpske voditeljice sve je šokirala, sestra se od nje oprostila riječima koje slamaju srce

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Curry - 21 Tim Curry - 7 Tim Curry - 6 Tim Curry - 4 +26 Tim Curry - 3 Celebrity Svijet obilaze tužni prizori zvijezde filma ''Sam u kući'', mnogi nisu ni znali da je glumac u ovako teškom stanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene