Bio je zvijezda regije!

Pamtimo ga kao predstavnika BiH na Euroviziji, a danas s naočitim dečkom plijeni pažnju na holivudskim događanjima!

Fuad Backović Deen Fuad Backović Deen Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Fuad Backović Deen Fuad Backović Deen Fuad Backović Deen, Dalal Midhat-Talakić, Ana Rucner i Jala Brat Fuad Backović Deen, Dalal Midhat-Talakić, Ana Rucner i Jala Brat +0 Fuad Backović Deen Galerija

Fuad Backović Deen već godinama ne živi u BiH i ne bavi se glazbom, a sreću je pronašao u Americi s partnerom Wilom Phearsonom III.

Bosanskohercegovački pjevač Fuad Backović Deen (40) najpoznatiji je po pjesmi "In The Disco", s kojom je 2004. godine predstavljao svoju zemlju na Euroviziji.

Pogledaj i ovo Fuad Backović Deen, Dalal Midhat-Talakić, Ana Rucner i Jala Brat radi se o poznatoj hrvatici Evo zašto Bosna i Hercegovina ne sudjeluje na Eurosongu već šest godina, a sjećate li se tko ih je predstavljao zadnji?

Na isto natjecanje vratio se i 2016. godine, kada je s pjevačicom Dalal Midhat-Talakić, violončelisticom Anom Rucner i reperom Jalom Bratom otpjevao pjesmu "Ljubav je", a imali smo ga priliku gledati i u prvoj sezoni showa Nove TV "Farma" 2008. godine, no samo nakratko jer je ispao prvi.

Deen posljednjih godina ne živi u BiH i više se ne bavi glazbom. Prvo je sedam godina živio u Italiji, a zatim se preselio u Los Angeles, gdje radi kao modni savjetnik. Tamo je upoznao i svojeg dečka Wila Phearsona III., s kojim često dijeli fotografije na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fuad Backović DEEN (@fuad_backovic_deen_)

Par je sada privukao pažnju na premijeri novog filma američkog komičara Dana Cooka "Above It All", koja je održana u Los Angelesu. U društvu brojnih holivudskih faca Deen se istaknuo svojim zanimljivim stajlingom koji je uključivao bluzu s dubokim izrezom i šljokičaste cipele.

Fotografijama i snimkama s premijere pohvalio se i na društvenim mrežama.

"Zaista smo uživali", napisao je u opisu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fuad Backović DEEN (@fuad_backovic_deen_)

Deen i njegov partner Wil, za kojeg je poznato da radi kao umjetnički direktor, često se skupa pojavljuju na svečanim događanjima poput filmskih premijera i modnih revija, a Fuad je u jednom intervjuu nakon preseljenja u L. A. izjavio kako živi svoj američki san.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ Willam s djecom Princ George i princeza Charlotte s princem Williamom i Kate Middleton +13 Princ George, princ William i Kate Middleton - 3 Zanimljivosti Princ William i Kate naslijedili imanje za kojim je tragano čak 40 godina, evo kako izgleda seoska idila koja se izdvaja od svih!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 8 +26 Nikolina Pišek - 7 Celebrity Nikolina Pišek u minici nasred ceste poslala zanimljivu poruku: ''Spremna sam na sve nezgode, neočekivane''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene