Kako danas izgleda?

Znate ga kao blesavog provalnika iz kultnog filma, no rijetki bi pogodili zbog čega je još poznat ovaj svestrani glumac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniel Stern proslavio se kao provalnik Marv u filmovima "Sam u kući", a rijetki znaju čime se sve bavi ovaj svestrani glumac.

Glumac Daniel Stern kojeg svi pamte po legendarnoj ulozi bandita u filmovima "Sam u kući" ovih bi dana mogao pristojno zaraditi na nekretnini koju je u Malibuu prije 30 godina kupio za milijun dolara. Imanje prodaje za čak 15 milijuna dolara, a ranč je na glasu kao "najbolje čuvana tajna" Malibua zbog svega što je na njemu napravio posljednjih godina.

Pogledaj i ovo Catherine O\'Hara (Foto: Screenshot) Prošlo je 30 godina Gdje su i kako danas izgledaju zvijezde filma ''Sam u kući"? Neke ne biste prepoznali, a neki nažalost više nisu među nama

Iako više nije toliko aktivan u glumi, Stern je dobro poznat među kolegama kao glumac, ali i scenarist. Još u srednjoj školi se bavio glumom na kazališnim daskama, a na filmu je debitirao 1979. godine. Glumio je u nekoliko akcijskih filmova, a najzapaženija uloga mu je do danas ostala ona provalnika Marva iz filma "Sam u kući".

Nakon toga je glumio u nekoliko serija te je ostvario manje uloge te se u jednom trenutku primio scenarija. Napisao je seriju "Danny", nekoliko kazališnih predstava, a sam je govorio kako su mu scenariji oduvijek bila tiha patnja te je žalio što se u te vode ranije u životu nije bacio.

Osim filmom, Daniel se bavio i drugim umjetnostima, a specijalizirao se kao kipar brončanih skulptura.

Radio je kipove za brojne projekte u San Diegu, Pasadeni, Palm Desertu i Monroviji. O svom privatnom životu oduvijek je bio samozatajan te nije previše otkrivao, a ima troje djece. Njegov sin Harry guverner je u Kaliforniji, a osim njega ima i kćeri Ellu te Sophiju.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +14 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme +11 In Magazin: Domenica Žuvela - 9 Celebrity Svi bruje o neobičnom potezu naše pjevačice, pogledajte kakvi su plakati osvanuli diljem grada!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene