Dugo nije bio u javnosti

Ovaj muškarac nekad je bio žena, sin je legendarne pjevačice, a evo kako je objasnio odluku o promjeni spola

Chaz Bono Chaz Bono Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Chaz Bono - 2 Chaz Bono - 1 Chaz Bono i Cher (Foto: AFP) Chaz Bono (Foto: AFP) Chaz Bono i Jennifer Elia (Foto: AFP) Chaz Bono i Jennifer Elia (Foto: AFP) Chaz Bono prije (Foto: Profimedia) Chaz Bono (Foto: Getty) Cher Cher +7 Cher i Alexander Edwards - 4 Galerija

Chaz Bono jedino je dijete slavne pjevačice Cher i Sonnyja Bona, a iako je rođen kao djevojčica danas se službeno vodi kao muškarac.

Sin legendarne Cher, 53-godišnji Chaz Bono viđen je u Los Angelesu samo nekoliko dana nakon što je njegova majka potvrdila svoju novu romansu s 40 godina mlađim glazbenim producentom Alexanderom Edwardsom.

Pogledaj i ovo Angela Ponce (Foto: Instagram) Osvaja svijet Ušla je u povijest: Nova Miss Universe Španjolske krije istu tajnu kao i još neke zvijezde šoubiza

Chaz je jedino dijete Cher i pokojnog Sonnyja Bona, rođen je kao djevojčica Chastity, a muškarac je službeno postao 2012. godine. Paparazzi su ga sada snimili u opuštenom izdanju, i to nakon što se dugo nije pojavljivao u javnosti, a društvo mu je pravila chihuahua koju je nosio u naručju.

Cher je sina rodila nakon što je doživjela četiri pobačaja te je jednom prilikom priznala da se isprva teško nosila s njegovom promjenom spola.

76-godišnja Cher koja već dugi niz godina zdušno podupire LGBT zajednicu, u intervjuu za CNN ispričala kako joj je posebno teško palo kada je na telefonskoj sekretarici čula sinov stari glas no prisjetila se i trenutka kada je shvatila da je njezino jedino dijete zbog transformacije sretnije nego ikad.

Chaz se na promjenu spola odlučio 2009. godine kad je shvatio da je muškarac zarobljen u ženskom tijelu. Službenu potvrdu o promjeni spola dobio je u ožujku 2012. godine i od tada se u svim dokumentima vodi kao muškarac.
O problemima s kojim se nosio prije operacije prvi put je otvoreno progovorio u Oprah showu 2011. godine.

"Život je bio jako težak prije operacije, pogotovo kada sam prolazio kroz pubertet. Nisam znao kako ispuniti tuđa očekivanja i osjećao sam se kao da me vlastito tijelo izdaje. Od atletski građene djevojčice postao sam žena s oblinama i to me užasavalo", izjavio je tada.

Chaz se nakon transformacije dugo borio s viškom kilograma, no danas je zadovoljan svojim izgledom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Celebrity Rozga u tijesnom bodiju istaknula raskošne grudi, a mnogi su nakon viđenog zaključili samo jedno!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston +5 Jennifer Aniston Celebrity Aniston u sićušnom grudnjaku pokazala gotovo sve, s 53 godine razgolitila se više nego ikad prije, pogledajte nevjerojatne fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene