Supertalent

SJAJNI TOMY JE ČETVRTI POLUFINALIST! Bolestan odradio OVAKVU audiciju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supertalent je dobio četvrtog polufinalista! Izvanredni Tomy Mihičinac oduševio je žiri! U intervjuu nam je otkrio sve što vas sigurno zanima!

Dobili smo još jednog POLUFINALISTA Supertalenta! Zlatni buzzer stisnuli su Igor i Rene Tomyju Mihičinacu, autolimaru iz Slovenije. Ovaj 26-godišnjak rođen je u Karlovcu, no ubrzo je, zbog loših obiteljskih odnosa preselio s obitelji kod bake u Slovenije. Spot je za njega život, pa se od malih nogu bavi boksom. Ubrzo je shvatio da ima još jedan neobičan talent - hodanje na rukama!

Pogledaj i ovo showbuzz PRVI PUT U HRVATSKOJ Tijekom Supertalenta službena Facebook stranica imala uključenje uživo

Jeste li pogledali transvestita koji je zasjenio Adele? Učinite to ovdje.

OVDJE možete upoznati trećeg polufinalista Supertalenta.

OVDJE možete upoznati druge polufinaliste Supertalenta.

OVDJE možete upoznati prvu polufinalisticu Supertalenta.

U Sloveniji je 2011. godine nastupio u emisiji 'Slovenija ima talent', a pojavljivao se i kao kaskader u reklamama nogometnog kluba Juventus te nekoliko glazbenih spotova. U intervjuu za Dnevnik.hr otkrio nam je kako je audiciji odradio bolestan, no zadovoljan zbog svega što se dogodilo! Koliko je sjajan bio svjedoče i riječi članice Martine Tomčić: 'Iskazujem ti divljenje i štovanje, malo ću pasti u nesvijest'!

Tomy nije svjestan koliko je zapravo sjajan. 'Nisam ništa očekivao kada sam stao pred žiri, a na kraju je bilo fenomenalno. Meni je najvažnije da sam ja zadovoljan onim što sam pokazao. Bio je dug dan iza mene, par dana prije audicije imao sam temperaturu 39 i praktički sam bio bolestan', prepričava Tomy! Bavi se akrobacijom, pole danceom, streetworkoutom, kaskaderstvom. A sve je počelo boksom. 'Boksam od svoje 15. godine, a nakon tri godine bavljenja time, shvatio sam da mogu hodati na rukama. Radim sve, bavim se raznolikim disciplinama, jer smatram da tijelo uvijek može više', dodaje Mihičinac.

Naporan tempo itekako mu se isplati. 'Treniram svaki dan, uzmem pauzu vikendom. Nema boli, nema bolesti, treba raditi', kaže. 'Radim u poduzeću koje se bavi izradom vanjskih vrata, posao je naporan i radim 8 - 10 sati dnevno. Nakon posla, vozim se u Novo Mesto gdje treniram 3 - 4 sata. Obično sam kod kuće oko 22 sata. Nekad treniram i kod kuće', dodaje talentirani Tomy. Budući da je već sada polufinalist, ne opterećava se daljnjim tijekom natjecanja, no ima jedno obećanje: 'Napravit ću još bolju točku, bitno mi je da budem sretan odrađenim'!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene