Kakav show

SUPERTALENT Predobri nastupi koji će vas ODUŠEVITI

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam najopsežniji članak o najgledanijem projektu. Na jednom mjestu donosimo sve nastupe.

Već je prva epizoda pokazala i dokazala da je Supertalent show apsolutno najbolji izbor za nedjeljnu večer. Sigurni smo da su vas naši kandidati nasmijali, iznenadili i oduševili svojim nastupima. Članovi žirija sigurno nisu imali lagan zadatak.

Pogledaj i ovo showbuzz Teške odluke FINALISTI SUPERTALENTA Stjepan Magdić i plesna skupina Brutala!

Show je počeo. Na pozornicu su došli Simon i Toni Leškur koji čine plesni klub DNF. Braća treniraju breakdance, a počeli su trenirati tako što ih je tata za vrijeme vožnje u autu, vidio kako stoje na glavama. Brat Toni vodi glavnu riječ, a tremu nisu imali. Bilo je samo napeto, kazali su. 'Vi ste sjajni, sjajni, sjajni', kazala je Martina, dok je Danijela pitala što sve mogu naučiti od takvih genijalaca! Dobili su 4 DA.  

Zajedno imaju tek 16 godina, a već su osvajači Kupa Hrvatske u #breakdance-u! Simon i Tonći Leskur 'pomeli' su #SupertalentHR pozornicu! Ge-ni-jal-ni! Plesni klub DNF

Posted by SUPERTALENT on 20. ožujka 2016

Domagoj Oreški bavi se sportskim žongliranjem, ali ne običnim. Ovo je, kaže, posebna vrsta sportskog žongliranja gdje nije važno samo napraviti dobar show već i izvesti točku što preciznije, sa što više trikova. Domagoj je oborio 10 svjetskih rekorda. Počeo se baviti žongliranjem zbog oklade s tatom, a sve je naučio preko You Tubea. Kaže da ima puno samopouzdanja, a mnogi ga smatraju čudnim. 'Meni ovo izgleda nemoguće', komentirala je Danijela dok je Martina kazala DA bez dileme. Dobio je 4 DA. 

Mi ovako ne možemo uhvatiti ritam ni samo plesom, a #DomagojOreški uspijeva čunjevima! I k tome je samouk! E to se zove #SupertalentHR!Saznajte više na >> http://bit.ly/SupertalentHR_Domagoj_Oreski

Posted by SUPERTALENT on 20. ožujka 2016

Jure Kelava ima 65 godina, a istaknuo je kako se rastao s 37 godina. Za sebe tvrdi da je svestran, radi skulpture, bavi se poezijom. Zaplesao je uz pjesmu grupe Bonny M. 'Pa njega rijeka nosi', zaključio je Mario Petreković. U trenutku kada Jure skine majicu, žiri je odlučio stisnuti X. Smatra da bi prošao da je skinuo gaće. Dobio je 4 NE. 

OVDJE možete upoznati Jelenu koja si je već osigurala ulazak u polufinale.

Iako vrstan plivač, rijeka je našeg barbu #JureKelava ipak odnijela do 4 X-a ;( A #ReneBitorajac i #IgorMešin primili su to čak i teže od njega >> http://bit.ly/PRATI_2_EMISIJU_SUPERTALENT

Posted by SUPERTALENT on 20. ožujka 2016

Ana Čudić ima 33 godine i dolazi iz Zadra. Bavi se akromatskim plesom na šipci. Počela je prije 5 godina u Grčkoj, a voli spoj gimnastike i plesa. Plesala je po noćnim klubovima i tako zarađivala za život. Petrekoviću se svidjela pa je čak i kazao kako se malo zaljubio. Iako je svojim akrobacijama na trenutak prestrašila Martinu, Ana je dobila 4 DA. 

Druga emisija #SupertalentHR i Mario Petreković nam se drugi put zaljubio. A kako i ne bi u supertalentiranu Ana Cudic-ZOI <3

Posted by SUPERTALENT on 20. ožujka 2016

Slavonski Brod danas se ponosi plesnom skupinom Sinovi. Iako su mnogi plesni centri u tom gradu odustali od plesa, oni ne odustaju. Već su bili na Supertalentu 2009. Žiri i voditelji složili su se da su odlični, a žiri ih je nagradio s 4 DA. 

Prije 7 godina #Sinovi su dospjeli do finala #SupertalentHR. Što mislite, hoće li ova generacija ponoviti uspjeh svojih mentora? Ukoliko niste sigurni, pogledajte još jednom ovo bacanje u 10-toj sekundi!!!

Posted by SUPERTALENT on 20. ožujka 2016

Željko Novosel radi u gradskoj čistoći u reciklažnom dvorištu, ima četvero djece i svi nešto sviraju. U slobodno vrijeme pjeva u KUD-u iz Čučerja. Ovo mu je treći put da se prijavio na Supertalent. Bojao se Martinine reakcije, a supruga se protivila da ide na ovaj show. Ipak, žiri je bio oduševljen i nagradio ga je s 4 DA. 

#SupertalentHR Kada #MartinaTomčić kaže da je učila od Vas, s pravom možete biti ponosni, dragi naš gospon Željko! Bravo <3

Posted by SUPERTALENT on 20. ožujka 2016

Klaun Rudi zapravo je Elvis Vaupotić iz Rijeke. Pet godina radi kao klaun i to je volonterski dio njegova života. Rudi je simpatičan klaun kojeg zanima tuđa priča i voli pokazati da mu je stalo. Prije pet godina je u bolnici svirao nepokretnoj ženi koja je zaplakala kada ga je vidjela. Željela mu je nešto reći, ali nije mogla. Socijalna radnica mu je objasnila kako tu ženu rijetko posjećuju pa je tada odlučio biti klaun i uveseljavati ljude. Kao mlađi je bio povučeniji, ali shvatio je kako su ljudi otvoreni ako si i ti prema njima. Njegovi mađioničarski trikovi oduševili su žiri zbog čega je zaslužio 4 DA. 

S koje biste vi 4 čarobne riječi opisali predivnog klauna Rudija? #MartinaTomčić kaže: urnebesan, smiješan, zabavan… a mi dodajemo i plemenit. <3 Baš je VAU naš dragi #ElvisVaupotić #SupertalentHR

Posted by SUPERTALENT on 20. ožujka 2016

Zagrepčanin Ilirijan Bajrami prati japansku kulturu. Došao je kako bi pokao da je drugačiji. Pjevao je i plesao na Gangam Style i Britney Spears. Ni perika, ni naočale mu nisu pomogle da razoruža žiri. Dobio je 4 NE. 

#SupertalentHR Najiskrenije reakcije često vidimo tek nakon nastupa. Ali, kao što kaže Mario Petreković: dvaput je dvaput, sljedeći put će biti bolje. >> http://bit.ly/PRATI_2_EMISIJU_SUPERTALENT

Posted by SUPERTALENT on 20. ožujka 2016

Casper Magic je iluzionist iz Šibenika, a nastupio je s asistenticom Kristinom. Prijavio se jer smatra da je talentiran i svjestan je toga da se mađioničar ne postaje preko noći, to se tvrdi ne može postati već se takav rodiš. Dobio je 3 DA i 1 NE. 

#SupertalentHR Evo još jedan trik mađioničara Caspera samo za #MislavČavajda kako bi sljedeći puta bilo sigurno 'DA':

Posted by SUPERTALENT on 20. ožujka 2016

Klub za starije osobe Fenix iz Varaždina prkosi svojim godinama. Promoviraju način aktivnog starenja i starijima uljepšavaju godine. Ima ih puno pa je Petreković odmah prokomentirao kako imaju dva nogometna kluba. Katica je najstarije, ima 81 godinu, a u domu je 8 godina. Jako žele doći do finala. Plešu na narodnu glazbu, a kad krene moderna glazba bake se krenu skidati. 'Odašiljete jednu savršenu, predivnu poruku, izgledate savršeno, očarana sam i ja želim tako ostariti', kazala je Danijela. Dobili su 4 DA. 

Priznajte, ovo niste očekivali!!! Svaka čast ovoj kul ekipi iz Varaždina! #SupertalentHR

Posted by SUPERTALENT on 20. ožujka 2016

Prvi hrvatski kečeri imaju cilj da se međusobno čim više pobiju. Imaju dozu mazohizma i to pokušavaju upotrijebiti na najbolji način. Kažu da djevojke padaju na njih. Dobili su 4 NE. 

Nama se čini da je Ućo jedva dočekao ovaj četvrti X :) :) :) Prvi Hrvatski Kečeri #SupertalentHR

Posted by SUPERTALENT on 20. ožujka 2016

Nastup Devina Juraja ne samo da je naježio žiri, već je nekima čak i zaiskrila suza u očima. „Devine, kad si plesao, gdje si bio?“ priupitala ga je Martina, na što joj je Devin odgovorio: „Ja dok plešem mogu biti bilo gdje. Moje tijelo pleše, a moj um leti!“. Ovaj petnaestogodišnjak iz Pule sa sobom nosi teško breme. „Devin je dijete koje je s nepune tri godine izgubio oca i ta tuga i bol je izašla kada je krenuo u školu.“ ispričala je njegova majka i dodala kako ga je tada upisala na ples putem kojega se oslobodio i svi njegovi strahovi su nestali, a to je odmah prepoznao i Mislav: „Najljepše stvari se dešavaju iz najvećih boli. Dobio je 4 DA. 

Ne sramite se ako ste zaplakali. Na ovakav nastup jednostavno ne možeš ostati ravnodušan. Devin Juraj sve nas je ostavio bez daha. #SupertalentHR

Posted by SUPERTALENT on 20. ožujka 2016
Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene