Jako tužno

Tragičan kraj: 'Sve mi se čini, rođaci, da sam ipak prošao bolje od vas'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njegov život bio je gori od uloge koju je tumačio u filmu 'Rane'. Otišao je prerano, a ni danas se ne zna što se uistinu dogodilo.

Dušan Pekić bio je zvijezda filma 'Rane' redatelja Srđana Dragojevića. Film je priča o turobnom odrastanju dječaka u Beogradu krajem devedesetih godina. Dušan je sjajno odigrao lik Pinkija, publika ga je obožavala, a kritičari su mu predviđali veliku karijeru. Bio je to 'Hollywoodski san' na srpski način, ali san koji nikada nije dosanjan.

Pogledaj i ovo Dino i Ella Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Tužno sjećanje 11 godina od odlaska domaćeg kralja glazbe: Mislio je da ga kolege ignoriraju, a smrt oca ga je slomila

Priča o dječaku koji je mogao postati veliki glumac danas se prepričava kao legenda. Dušan je slučajno postao dio filma, producenti su ga uočili negdje u Zemunu i pozvali da glumi. Dušan je je bio odličan dečko, kažu oni koji su ga poznavali, rođen u krivo vrijeme i na krivom mjestu. Milan Marić, koji je u filmu glumio Švabu, Dušana pamti samo po najboljem. Zajedno su putovali u Atenu na promociju filma, zajedno se napili i zajedno otišli na Dušanovo prvo ljetovanje.

Iako prekasno, slavni redatelj ispričao se glumici jer joj je uništio karijeru

Kako prenosi '24.rs' Dušana je škola strašno nervirala, ali je bio odlučan upisati filmsku akademiju i raditi na sebi.

Dušan je preminuo prije 15 godina u Kraljevu za vrijeme služenja vojnog roka. Njegova smrt do danas je ostala misterij. Zna se samo da je umro u snu. Neki tvrde kako se predozirao, dok su drugi uvjereni da se radilo o ubojstvu. Kao jezivi podsjetnik na gubitak jednog mladog života ostaje i posljednja Dušanova rečenica iz filma 'Rane', 'Sve mi se čini, rođaci, da sam ipak prošao bolje od vas'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene