Sviđaju vam se?

Najpoželjnije žene svijeta bez šminke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najglamuroznije i najljepše žene na svijetu, Viktorijini anđeli, objavile su na društvenim mrežama svoje fotografije bez šminke.

Viktorijini anđeli glase za najljepše žene svijeta. Viđamo ih u glamuroznim i besprijekornim izdanjima, ali i one se poput svih ostalih cura ponekad žele opustiti.

Pogledaj i ovo Behati Prinsloo i Candice Swanepoel (Foto: AFP) Njih se čekalo Kakve ljepotice: Na najprestižniju modnu pistu sinoć su se vratile dvije velike zvijezde

>>Onima koji kažu da je debela poručuje: 'Ja imam ženstveno tijelo'

U slobodno vrijeme vole se zabavljati sa obitelji, prijateljima, kućnim ljubimcimi.. i sve to u opuštenom izdanju, bez šminke i visokih potpetica, što nikako ne umanjuje ljepotu Adriane Lime, Lindsay Ellingson, Doutzen Kroes, Karlie Kloss i Candice Swanepoel.

Revija Victoria Secreta jedan je od najspektakularnijih i najglamuroznijih događaja godine. Ovaj modni show osim najljepših žena svijeta, začine i neki od najpopularnijih svjetskih glazbenika. Šuška se da će ove godine za glazbeni dio spektakla biti zaduženi dečki iz One Directiona, dok su prošle godine publiku zabavljali Justin Bieber, Rihanna i Bruno Mars.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene