Najmlađa kći Stevea Jobsa

Kakva ljepotica! Hoće li ova glamurozna plavuša zasjesti na čelo Applea jednog dana?

Eve Jobs (Foto: Profimedia) Eve Jobs (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eve Jobs (Foto: Profimedia) +0 Eve Jobs (Foto: Profimedia) Galerija

Eve Jobs najmlađa je kći Stevea Jobsa. Uživa u glamuroznom životu, studira na prestižnom fakultetu i prava je ljepotica.

Prelijepa Eve Jobs najmlađe je dijete pokojnog Stevea Jobsa i Laurene Powell-Jobs. Iako ima tek 19 godina, jako je uspješna studentica. Osim što studira na prestižnom Stanfordu, Eve se u slobodno vrijeme bavi i jahanjem u kojem je jako uspješna. Život ove djevojke je, zahvaljujući bogatstvu od oko 20,1 milijardu dolara, jako glamurozan.

Pogledaj i ovo showbuzz Lauren u dobrom društvu Udovica Stevea Jobsa u Dubrovniku, mega jahta "Venus" nije prošla nezamijećeno

Otac ju je obožavao i govorio kako je ona najupornije dijete koje zna. Svoj veliki novac ona obožava trošiti na konje, a pretprošle godine majka joj je iskeširala 15 milijuna dolara i kupila ranč kako bi Eve imala mjesto za treniranje. Kao tinejdžerica aktivno je jahala, išla u srednju školu te se pripremala za studij. Osim toga, ima i dečka. Eugenio Garza Perez također je bavi jahanjem i studira ekonomiju na sveučilištu u Miamiju. Pokojni Jobs rekao je da ju vidi na čelu svoje kompanije jednog dana.

 

Blue skies and ugg slippers

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene