Opljačkan već 5 puta!

Poručio zločincima - 'Nanijeli ste mi veliku emocionalnu bol'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zidovi zagrebačkog stana na kojima su stajala glazbena priznanja Zdravka Škendera sad su potpuno prazni.

Ovaj je glazbenik već peti put opljačkan, a provalnici su mu otuđili sve zlatne ploče i nagrade s glazbenih festivala. Nedugo nakon nemilog događaja, pjevač je u svom domu ugostio inMagazin, želeći poručiti zločincima kako su mu nanijeli veliku emocionalnu bol.

Ulazna vrata zagrebačkog doma pjevača Zdravka Škendera ponovno su obijena. Nakon što mu je već četiri puta provaljeno u stan, njegov dom ponovno je bio zanimljiv upornim provalnicima. Ova šokantna vijest pjevača je zatekla na odmoru u Šibeniku, a o ovom nemilom činu obavijestili su ga susjedi.

Pogledaj i ovo Zdravko Škender dirljiva posveta Zdravko Škender s tugom se prisjetio sina koji je preminuo u 39. godini: "Bio si smisao mog života"

'Ne znam kako bih vam to opisao. Kao da nikad nitko tu nije živio. To je bilo sve u neredu. Sve ladice su bile izvađene. Roba je bila razbacana, sve je bilo naopako. Imao sam osjećaj da ne poznajem svoj vlastiti stan', izjavio je Škender za inMagazin.

>> Nakon 20 godina ponovo na hrvatskoj glazbenoj sceni!

Škender vjeruje kako su lopovi tražili novac. No, nisu ga našli. U stanu nije bilo ni njegovih invalidskih kolica koja mu zločinci redovito otimaju. Netaknutim su ostali i njegova gitara i klavijature, no provalnici su se ipak pomamili za nečim i nisu otišli praznih ruku.

'Ukrali su neke zlatne predmete, odnosno ono što mi je u srcu, nagrade koje sam dobio na eminentnim festivalima kao splitskom ili zagrebfestu i mnogim drugima. Primijetio sam da su nestale i neke zlatne ploče. To sam dobio od Jugotona koje su bile prodane u najvećim tiražama preko 400 tisuća primjeraka', izjavio je.

Tako su sad zidovi koje su krasile zlatne ploče potpuno prazni. U to hoće li počinitelji biti pronađeni, Škender ne polaže prevelike nade, no želi im poručiti kako su mu nanijeli veliku emocionalnu bol.

'Tko to radi i je li namjerno ili su sitni kriminalci ne mogu reći, ali mi je žao što su se okomili na mene. Ja sam čovjek koji vjeruje ljudima. Moj stan nije bio tako zaštićena, ali od danas je pod video nadzorom i sigurno se ta pljačka neće više desiti. Ako i dođe, bit će zabilježen', poručio je.

Cijeli intervju sa Zdravkom Škenderom pogledajte u priloženom videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene