Plesna čarolija počinje!

Odbrojavamo do početka showa ''Ples sa zvijezdama'', samo za prvu emisiju sašiveno je 60-ak spektakularnih kostima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tajne kostima za prvu emisiju showa Ples sa zvijezdama - 1 Tajne kostima za prvu emisiju showa Ples sa zvijezdama - 2 Tajne kostima za prvu emisiju showa Ples sa zvijezdama - 3 Tajne kostima za prvu emisiju showa Ples sa zvijezdama - 4 Plesaći Plesa sa zvijezdama - 1 Plesaći Plesa sa zvijezdama - 2 Plesaći Plesa sa zvijezdama - 3 Plesaći Plesa sa zvijezdama - 4 Plesaći Plesa sa zvijezdama - 5 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 7 +20 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 8 Galerija

Ostalo je nešto više od tjedan dana do prve emisije i spektakularnog otvaranja nove sezone showa Ples sa zvijezdama. Osim kandidata, mentora i žirija, velik posao odrađuje i sektor kostima i šminke. Upravo to je itekako važno kako bi se dočaralo blještavilo plesne pozornice. Koje tajne plesa se kriju iza kostima, kako se zvijezde u njima osjećaju te zašto su plesni kostimi, ali i cipele, nekima i izazov? Doznajte u prilogu In magazina!

Čarolija plesa u vaše domove stiže za nešto više od tjedan dana. A kako bi plesna priča bila što vjernije ispričana, tu je pokret savršeno spojen s glazbom, a čarolija plesa umotana u spektakularne kostime.

Pogledaj i ovo Hozier Jedan, jedini Hitom ''Take me to Church'' prije 11 godina popeo se na vrh glazbenih ljestvica, a sad ga je zajedno s publikom pjevao u Zagrebu!

Zato su neki od najvažnijih sastojaka ove čarolije šljokice, resice i perje. Ovi kostimi ne samo da izgledom plijene pozornost već su i izazovni. I dok žene uživaju u raskoši, muški dio kandidata pred nekim je izazovima. Plesači kažu - brzo ćete se naviknuti. I nećete nositi samo bodije.

Nešto je možda jednostavnije uskočiti u plesne cipele. Iako, i na njih se treba naviknuti. I plesači i plesačice.

Svatko je dobio oba para svojih cipelica. Za prvu emisiju sašiveno je 60-ak kostima, a tako će biti i za svaku nadolazeću. Pripreme su na najvišoj razini. Uzbuđenje raste, a što su mentori naučili zvijezde i što će nam pokazati na plesnoj pozornici, jedva čekamo vidjeti!

Ples na male ekrane stiže 5. ožujka!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 18:00 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 6 +28 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll polugola hrabro prošetala hladnim ulicama Londona, građani i turisti snimali je mobitelima

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum - 3 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 +16 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Celebrity Par u koji su svi sumnjali proslavio je svoju ljubav fotografijom na kojoj su goli, a teško je povjerovati da je ona 16 godina starija od njega!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene