Startaj Hrvatska!

Upoznajte brata i sestru koji stoje iza hrvatske tjestenine bez glutena, do svega je došlo spletom raznih životnih okolnosti

Startaj Hrvatska: Druid fusilli - 4 Startaj Hrvatska: Druid fusilli - 4 Foto: DNEVNIK.hr

Danas je sve više ljudi intolerantno na gluten i boluje od celijakije. Spletom životnih okolnosti brat i sestra Antolić počeli su razmišljati o drugačijem načinu prehrane, što ih je kasnije dovelo do početka njihove poduzetničke priče. Osmislili su recept za tjesteninu bez glutena, koja može biti baš za sve, a sada je predstavljaju u projektu Startaj Hrvatska. Njihovom bezglutenskom pričom vodi vas naša Matea Slogar za In magazin.

SVI ČITAJU OVO

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
 
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene