I nisu požalile!

Poduži je popis slavnih Hrvatica koje su pronašle sreću s puno mlađim muškarcima, evo koje su to dame!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mlađe je slađe - 1 In Magazin: Mlađe je slađe - 2 In Magazin: Mlađe je slađe - 3 In Magazin: Mlađe je slađe - 4 In Magazin: Mlađe je slađe - 5 In Magazin: Mlađe je slađe - 6 In Magazin: Mlađe je slađe - 7 In Magazin: Mlađe je slađe - 8 In Magazin: Mlađe je slađe - 9 In Magazin: Mlađe je slađe - 10 +0 In Magazin: Mlađe je slađe - 11 Galerija

Da su u ljubavi godine samo broj, dobro znaju i slavne Hrvatice iz naše sljedeće priče, od kojih su neke i više od desetljeća starije od svojih ljubavnih i bračnih partnera. Zrinka Cvitešić, Žanamari Perčić, Jelena Otašević, Iva Šarić i Severina svoju su sreću u ljubavi pronašle s mnogo mlađim muškarcima.

Jedno istraživanje kaže da 34 % žena između 40 i 69 godina izlazi s mlađim muškarcima. Dok neke žene padaju na zrelost i šarm starijih frajera, one druge vode se motom ''mlađe je slađe''. I neke domaće dame pale su na zaigranost i neopterećenost mlađih muškaraca. Glumica Zrinka Cvitešić ljubi pet godina mlađeg bivšeg nogometaša Niku Kranjčara. Iako svoju dugogodišnju ljubav drže dalje od javnosti, nakon premijere predstave kojom je Zrinka obilježila dvadeset godina rada ipak su pokazali koliko su sretni.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Bruno Petković "Jako poseabn dan" Veliko slavlje u obitelji Brune Petkovića, supruga Iva pokazala je djelić vesele atmosfere!

"Ja se iskreno nadam da nas ne obilježavaju i ne označavaju poslovi koje radimo, nego srce", izjavila je Zrinka jednom prilikom.

Ostala je misteriozna lijepa Zrinka, no nije tajna da je i Žanamari od svojeg životnog suputnika starija pet godina. Par ima kćerkicu Gabrijelu, a suprug Mario također je njezin glazbeni i videoproducent.

"Moram priznati da je divno raditi sa svojim suprugom, ali kad je vaš suprug Mario Perčić. I prije u životu sam nekako pokušala surađivati recimo s rodbinom i tako nekim tko mi je blizak, ali to ne funkcionira uvijek. Recimo, da moram surađivati sa svojom mamom, mislim da bi to bio kaos, ali kod Makija je drugačija situacija jer se mi fenomenalno slažemo. On točno zna što ja želim", otkrila je Žanamari.

Bivša manekenka i diplomirana ekonomistica Iva Šarić, nakon braka s Jerkom Lekom, ljubav je pronašla u zagrljaju pet godina mlađeg reprezentativca Brune Petkovića.

"Jako mi je ružno kad netko kaže 'žena nogometaša'. Zato što u principu ide uz nekakav loš prizvuk kao žena koja apsolutno ništa ne radi, sjedi doma i čeka svog muža koji zarađuje ne znam što, to je jako ružno. Prije toga sam se bavila manekenstvom pa su to još gore predrasude, ali sam se nekako naučila s godinama nositi s tim. Zapravo mi na jedno uho uđe, na drugo izađe", priznala je Iva.

Iako se o njihovu braku svašta šuškalo i nagađalo, Instagram kaže da za Severinu postoji samo jedan muškarac. 15 godina mlađi Igor Kojić.

"Baš mi je lijepo i sretna sam što sam našla čovjeka koji je baš i moj, poštovanje, ljubav, ali najvažnije od svega prijateljstvo", priznala je u jednom od intervjua Severina.

Bivša manekenka, koja iz braka s Goranom Ivaniševićem ima dvoje djece, već je šest godina u ljubavi s 12 godina mlađim manekenom i pjevačem Vlahom Arbulićem, s kojim ima i kćerkicu Lucu.

"Život ti posloži stvari na jedan način i koliko god se to nekom drugom ili tebi u tom trenutku činilo da tajming nije dobar, kasnije kad gledaš na to, ne možeš ni zamisliti da bude nekako drugačije. Mislim da su se meni posložile stvari onako kako su trebale", zaključio je Vlaho.

Glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević upoznali su se na setu serije "Zora dubrovačka". Devet godina mlađi šarmantni Crnogorac Jelenu je osvojio čim je progovorio.

"To je taj njegov nevjerojatan karakter, toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali", otkrila je Jelena.

A sudeći prema ovim ljubavima, godine su zaista samo broj.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene