iskreno o svemu

Mladen Grdović otkrio vjeruje li u ljubav nakon razvoda: "Kada nekog zavolite, uvijek ćete ga voljeti..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović - 1 Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 3 Mladen Grdović - 4 Mladen Grdović - 5 In Magazin: Mladen Grdović - 3 In Magazin: Mladen i Branka Grdović In Magazin: Mladen Grdović - 1 Mladen Grdović - 6 Mladen Grdović - 7 +19 Mladen Grdović - 5 Galerija

Mladen Grdović raspričao se o privatnom, ljubavnom i poslovnom životu, a što nam je sve legendarni pjevač otkrio pogledajte u nastavku.

Ovogodišnji festival u Vodicama bio je u znaku Mladena Grdovića.

Uz to što je dobio nagradu za najbolju pjesmu prema glasovima čitatelja jednog tjednika, Mladen je predstavio i novi album ''Za šaku ljubavi''.

Kako pjevač gleda na uspjehe koji ga prate, kakvo ga ljeto očekuje te vjeruje li u ljubav nakon razvoda, otkriva naš Hrvoje Krolo.

"Fizički sam spreman, emocionalno i psihički. Ja sam prodan već do kraja godine. Ali to treba izdržati, nije to samo trka za šoldima. Nije u šoldima sve, zbilja", kaže Mladen te je priznao da je spreman za nogometnu ludnicu koja uskoro počinje.

Iako se razveo od supruge Brankice, za nju ima samo lijepe riječi.

"Brankica je rastavljena žena, ona je na jednoj strani, a ja na drugoj. Svatko ima svoj život, a život ide dalje", kaže Mladen pa je otkrio ima li mjesta novoj ljubavi.

"Ljubav uvijek postoji. Kada nekog zavolite uvijek ćete ga voljeti, a da li ćete razgovarati, to nije bitno", našalio se.

Priznao nam je da je mnogo griješio u životu, ali mu njegova publika uvijek i sve oprašta.

"Radio sam što i svi drugi, ali nisam za droge i tako dalje. Apsolutno bi to sve izbacio. A tko će popit', nek popije", priznao je Grdović.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić - 7 Janko Popović Volarić - 1 Janko Popović Volarić - 3 Janko Popović Volarić - 6 +25 Janko Popović Volarić - 5 Celebrity Naš miljenik žena uz niz fotki otkrio je bajkovitu lokaciju na kojoj je boravio, ali obožavateljice zanima samo jedna stvar!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 3 +30 Ana Uršula Najev kao Luce - 2 Celebrity Luce iz Kumova pokazala je svog zgodnog brata, a za to je imala i povod: ''Da si mi neodoljiv i da naučiš igrat na karte!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene