Našli se na istom mjestu

Ivan Šarić otkrio nam je novo zanimanje, a Nina Badrić progovorila je o kritikama da se udebljala

Nina Badrić (Josip Regovic/PIXSELL) Nina Badrić (Josip Regovic/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Josip Regovic/PIXSELL) eNVy room eNVy room eNVy room +0 eNVy room Galerija

Vodimo vas na slavljeničku reviju modnog dvojca Envy Room, koji je pokazao zašto slovi kao ekspert ženstvenosti i glamura. U njihovu je kreaciju uskočila i Nina Badrić te objasnila da je ponosna na svoje obline, zbog kojih je često na meti kritika, a Ivan Šarić otkrio nam je svoj novi supertalent.

Ženstvenost, glamur i bezvremenska elegancija - raskošnom slavljeničkom kolekcijom dvojac Envy Room pokazao je da je žena u njihovim rukama prava kraljica.

Pogledaj i ovo Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) Kad se hoće, može se Iz zrakoplova na najiščekivaniju modnu reviju: Gospođa Ćorluka živi sto na sat!

''Jesu, malo smo si raširili krila, ipak je slavljenička, 15 godina, puno volumena, mašni, volana, svega onoga šro je obilježilo naših 15 godina'', rekli su nam Nikica i Vjeko. 

Dobro to znaju slavne dame koje obožavaju njihove haljine, ali i stroga odijela, zakopčane do grla.

Bojana Grrgorić u kombinezonu koji je nosila izgledala je vrlo ženstveno, ali i provokativno. A Nini Badrić kod ovog modnog dvojca najdraža su odijela. 

''Ja sam žena koja dobro nosi odijela'', zaključila je pjevačica. 

A što je ženstvenost za Juditu Franković?

''Ja mislim da ženstvenost ima veze s puno više stvari od nekakva komada odjeće, ima veze i s tim kako se osjećaš. I ženstveno i seksi sigurno može biti i zakopčano do grla, dokazale su i neke druge, zgodnije od mene'', njezino je mišljenje. 

Mia Kovačić na reviju je stigla u bijeloj haljini. 

''Nije bjelina samo za svadbu'', zaključila je. 

Nina Badrić na meti je kritika zbog svojih oblina, no Nikica i Vjeko baš zato vole odjenuti našu slavnu pjevačicu.

''Nikad nisam došla kod njih da su mi rekli, kao neki drugi dizajneri, 'Joj, imaš sad višak kila!' ili ''Javi se kad malo smršaviš!''. Najlakše je obući jednu vitku osobu, a osobu koja je građena poput mene, moraš je znati obući. Ljudi se dosta iznenade kad me sretnu uživo i ipak shvate da nisam nekakva žena od 185 i sa 150 kila, nego jedna dosta sitna žena koja ima podosta jaču stražnjicu! Što je sad u zadnjih nekoliko godina moderno, samo moram naučiti twerkati'', šali se Nina. 

Nina twerka i Šarić je otkrio svoj novi supertalent, čak dva. Sve češće pjeva, ali i ženi ljude.

''Da, sad su moji prijatelji počeli mene angažirati, osim da pjevam, da ih i ženim! Btw, ako ćeš ovo slučajno staviti, ja odsad kao matičar služim, da, počeo sam ženiti ljude što je fenomenalno i zasad svi moji brakovi, niti jedan nije završio u razvodu'', hvali nam se komičar. 

U ljubavi i majčinstvu uživa Anita Dujić. Rodila je prije 9 mjeseci i već se vratila u manekensku formu.

''Nema neke tajne, nego disciplina'', govori. 

Iako su na ovoj glamuroznoj slavljeničkoj reviji dame zasjale u punom sjaju, priznaju da su ovakvi trenuci mnogo rjeđi od onih u kućnom izdanju.

''Sušta suprotnost ovome! Krmelje, neke poderane štrample, tako volim cosyness'', priznala nam je. 

Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović veliku će obljetnicu brenda, osim ovom revijom, obilježiti i izložbom u Muzeju za umjetnost i obrt, koja svoja vrata otvara 28. listopada.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) +6 Natalia Barulich i Maluma (Foto: Instagram) Celebrity Ne mogu se više kriti: Neymar ljubi predivnu Hrvaticu koja je dosad bila u vezi sa slavnim pjevačem?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene